'Yalı Çapkını' Bu Hafta İki Bölüm Birden Yayınlanacak! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,662
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fioiy3CXEAE387Y

Star TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi 'Yalı Çapkını'nda sürpriz gelişme.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir vr Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı dizinin geçtiğimiz hafta ulusal yas nedeniyle yayınlanmayan yeni bölümü perşembe günü izleyici ile buluşacak

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle perşembe ve cuma 20.00'de Star TV'de!

Çarşamba daha makul olurdu, bence peş peşe iki gün iyi olmaz. Kötü bir bölüm ile karşı karşıya kalırsa izleyici, Cuma Kızılcık gibi rakip varken, daha fazla reyting kaybına uğrar...

Ama pili bitmiş dizi için pek de önemi yok sanırım :)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Çarşamba daha makul olurdu, bence peş peşe iki gün iyi olmaz. Kötü bir bölüm ile karşı karşıya kalırsa izleyici, Cuma Kızılcık gibi rakip varken, daha fazla reyting kaybına uğrar...

Ama pili bitmiş dizi için pek de önemi yok sanırım :)

Neden iyi olmasın ki gayet güzel olur bence bu arada pili bitmez :D

Güzel düşünülmüş.

Keşke diğer dizilerde 2 bölüm yayınlasalar aynı hafta.
Misal Kendi Düşen ağlamaz 2 haftadır ekranda yoktu, ilki maç nedeni ile olmuştu. Benim Güzel Ailem’inde öyle yayınlanmasını isterim.
Güldür güldür Show iyi öncülük etti.

Neden iyi olmasın ki gayet güzel olur bence bu arada pili bitmez :D
Abla ben iki bölüm Hudutsuz Sevda izlesem bende mutlu olurum güzel olur derim :)

Ama gerçek şu ki ; dizi 13 reytinglerden 7 reytinglere düştü. Hadi diyelim ki kazaydı, eninde sonunda bu kafa yapısıyla, bu gidişat ile sezon sonuna varmadan 7'de sabit kalır.

İzleyici mutsuz yani abla tabi senin gibi fanatikler, halan daha sevebilir. Ama gerçekçi olursak, dizinin eski tadı yok bilesiin :)

Abla ben iki bölüm Hudutsuz Sevda izlesem bende mutlu olurum güzel olur derim :)

Ama gerçek şu ki ; dizi 13 reytinglerden 7 reytinglere düştü. Hadi diyelim ki kazaydı, eninde sonunda bu kafa yapısıyla, bu gidişat ile sezon sonuna varmadan 7'de sabit kalır.

İzleyici mutsuz yani abla tabi senin gibi fanatikler, halan daha sevebilir. Ama gerçekçi olursak, dizinin eski tadı yok bilesiin :)

Ben fanatik değilim ki sen fanatik görmemişsin ben izleyip geçiyorum valla ben yükseleceğini düşünüyorum

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram