Yakamoz S-245'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Netflix Türkiye

Kadro süper zaten sadece senaryo ve gidişatın akıcı olması lazım. Netflix'e 3-4 yıldır ayak bastık ama hala da Bir Başkadır dışında iddialı bir proje çıkmadı. Umarım bu ikincisi olur. :bhr:
Bir Başkadır'ı izlemedim ama Fatma, Pera Palas'ta Gece Yarısı platformun güzel işlerinden biri. Bu dizide iddialı bence, güzel bir iş çıkmıştır ortaya eminim.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: kerem and Gizmen
Açıkcası önce senaristler @pompy 'den kopya çekip nickimi bir bombaya verdiler zannettim. :A @MasacRE ama nickimin bir denizaltına verilmesi harika. :Z
Çocuklar duymasına bile bemim senaryo girdi kanal d de yayınlanırken @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
------

Bir Başkadır'ı izlemedim ama Fatma, Pera Palas'ta Gece Yarısı platformun güzel işlerinden biri. Bu dizide iddialı bence, güzel bir iş çıkmıştır ortaya eminim.
siz bilmiyorsunuz o senaryo benden alıntı Tutku yerine beşikkertmesi koymuştum melteme beşikkertmesi @Emre Ozansoy

Yahu bu nasıl bir isim böyle:F

@pompy reis @Yakamoz-Asi 'ye yeni dizi yazıyor sandım:F

Başlığı her seferinde @Yakamoz-Asi olarak okuyan me. :A

Bu konuda yalnızımdır saçmalama melek diye yazmıyordum sizi görünce rahatladım :A :A İlk okuduğumda benimde aklıma @Yakamoz-Asi geldi konuya girince ay diziymiş dedim :F
------

28 saniyemi geri versinler lütfen...

Hiç birşey anlaşılmıyorken beğenmemekte ne bilim 28 saniyede ne anladın Yiğit :A

Bu konuda yalnızımdır saçmalama melek diye yazmıyordum sizi görünce rahatladım :A :A İlk okuduğumda benimde aklıma @Yakamoz-Asi geldi konuya girince ay diziymiş dedim :F
------

Hiç birşey anlaşılmıyorken beğenmemekte ne bilim 28 saniyede ne anladın Yiğit :A
Hiçbir şey anlaşılmıyor işte, 28 saniye hiçbir şey anlamamak için mi bekledim ben? Beğenmedim demedim, beğenmemem için bir şey görüp değerlendirmem lazımdı. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Hiçbir şey anlaşılmıyor işte, 28 saniye hiçbir şey anlamamak için mi bekledim ben? Beğenmedim demedim, beğenmemem için bir şey görüp değerlendirmem lazımdı. :A

:A28 saniyemi geri ver dedin ya beğenmedinmi acaba dedim dur bakalım izleyelim ona göre değerlendirirz

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Karakter adları:
  • Kıvanç Tatlıtuğ (Arman)
  • Özge Özpirinçci (Defne)
  • Meriç Aral (Hatice)
  • Ertan Saban (Umut)
  • Ece Ceşmioğlu (Yonca)
  • Onur Ünsal (Cem)
  • Ecem Uzun (Rana)
  • Jerry Hoffmann (Felix)
  • Güven Murat Akpınar (Barış)
  • Ersin Arıcı (Altan)
  • Hakan Salınmış (Erenay)
  • Alper Saldıran (Server)

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Çoğu dizinin aksine karakter isimleri gayet normal ama Erenay'a takıldım ya Eray deyin ya da Eren. :A

@kerem :bhr:

FOyZuA_XIAspzP1

FOyhJ01XsAUhXD5

• Harika
Reactions: kerem