Yakamoz-Asi'den 2013-2014 Sezonu Reyting Analizi

Güzel yorumlariniz ve begenileriniz icin tesekkürler ederim.

Ellerine Sağlık...
Büyük emek var ilk önce onu söyliyim,dizileri en güzel şekilde gruplarına ayırıp araştırmışın,seneyede böyle bekleriz🙂
🙂
Tesekkürler.

Insallah olacak.

Son cümlen zaten Kanal D'nin gereksiz yere dizileri kaldirdigini kanitliyor.

Güzel yorumlariniz ve begenileriniz icin tesekkürler ederim.

Tesekkürler.

Insallah olacak.

Son cümlen zaten Kanal D'nin gereksiz yere dizileri kaldirdigini kanitliyor.

+1 Çok fazla kaldırdı ve bu kaldırdıkları genelde kendi yanlış stratejisiyle düşenler oldu.

Show 15 Kanal D 14 dizi bitirmiş. Atv 9 dizi ile gerilerde kalmış, şaşırtıcı.

Eline sağlık Ömer.

Abi eline emeğine sağlık harika bir çalışma olmuş yürekten tebrik ediyorum seni.

Forumumuz için mükemmel bir reyting arvişi oldu cidden böyle bir çalışma olamaz ya.

mest edici bi yöneylem olmuş bu, Ömer helal olsun diyorum. harika olmuş.

detaylı yorumumu daha sonra yapacam.

müthiş bi çalışma eline sağlık
Kurtlar Vadisi 11.yılında son aylarda düşen reytinglerine rağmen 13 e yakın ortalaması 30 share üstü oranıyla sezonun en fazla izlenen dizisi olmuş helal olsun.

Gelelim @Forumdash 'ın problemine.
Ab ile Total arasında ki fark Karadayı'nın total yaptı. Myyi ise Ab ile Total arasında ki uçurum Ab yaptı.
Bu senin dediğin güne göre değişiklik gösteriyor. Bu sene Çarşamba günü kaç dizi geldi geçti? Bunlar MY'ye avantaj sağlıyor(du).

Ama iki dizinin sezon ortalamasını ele aldiğinda arasındaki vark sadece 0.01'miş 😉

Benide etiketlemişsin ama bildirim gelmiyor niyese @OzaN hani sana demiştim ya aynı sorun devam ediyor .

Çalışma oldukça emek verilerek yapılmış emeğine sağlık

Onun için sıralamaya bakıp Final yapmadıysa tutmuştur.
10 diziden 5'i tutmuşsa bu kanal açısından başarıdır bence. Kanal D'de, Show Tv kadar yayından dizi kaldırmış ama bir o kadar da tutturmuş. Show hiç tutturamamış. Bu durumda Kanal D başarılı oluyor. Ben asıl tüm kanallar için toplamını merak ediyordum yani 100 diziden kaçı tutmuş ya da yayından kaldırılmış. Yani sektör batakta mı futbol külüpleri gibi isabet oranları ne?

100 diziden 61'i final yaptı. Ama senin soru da araştırılabilir. Aynı zaman dilimi içinde başlayan kaç dizi bitti, kaç dizi devam ediyor. Araştırılabilir. Yarın bilgisayardan bakarım.

pompy mode on: aklıma bir fikir getirdin.

Aynen, ama Show daha çok eleştirildi.

Demek ki gözü yükseklerde.

Aynen ama o kadar yayından kaldırarak izleyici gözünde kötü bir intiba uyandırıyor.

Hiç bir şey anlamadım dediğinden.
Yani Ben Ab ile totali arasında ki farktan dolayı total dedim ama sen sezon boyunca dizileri çürütmesinden bahsetmişsin.
Evet My onuda yaptı.