Yakamoz-Asi'den 2013-2014 Sezonu Reyting Analizi

Güzel yorumlariniz ve begenileriniz icin tesekkürler ederim. :love1:

Ellerine Sağlık...
Büyük emek var ilk önce onu söyliyim,dizileri en güzel şekilde gruplarına ayırıp araştırmışın,seneyede böyle bekleriz🙂
🙂
Tesekkürler. :)
Insallah olacak. :D
Wuhh ama hepsini okudum. Eline emeğine sağlık Ömer Abi.:D. Çok tatmin edici oldu.

Kanal D'nin Ab kesmi fena bu bir kez daha gördük. Yayın kaldırmada ortalamasıda çok fenaymış kanal D'nin.:F

Tüm dizilerin ortalamalarının tablolanması muhteşemmiş. My Ab'de coşmuş. Küçük Ağa o erler filmiyle geçmiş ama Osman'a feda olsun birincilik. Yabancıya gitmedi.

Gelelim @Forumdash 'ın problemine.:A Ab ile Total arasında ki fark Karadayı'nın total yaptı. Myyi ise Ab ile Total arasında ki uçurum Ab yaptı.:Z

Kanal D'nin Ab'de son 50'de 2 Total'in son 50'sinde ise 5-6 dizi var 22 dizi içerisinde. Bu rağmne 12'si yayından kalkmış. Değişik.:D

Son cümlen zaten Kanal D'nin gereksiz yere dizileri kaldirdigini kanitliyor. :D

Show 15 Kanal D 14 dizi bitirmiş. Atv 9 dizi ile gerilerde kalmış, şaşırtıcı.:X

Eline sağlık Ömer. :)

Abi eline emeğine sağlık harika bir çalışma olmuş yürekten tebrik ediyorum seni. :)

Forumumuz için mükemmel bir reyting arvişi oldu cidden böyle bir çalışma olamaz ya. :D

mest edici bi yöneylem olmuş bu, Ömer helal olsun diyorum. harika olmuş. :)

detaylı yorumumu daha sonra yapacam. :)

müthiş bi çalışma eline sağlık
Kurtlar Vadisi 11.yılında son aylarda düşen reytinglerine rağmen 13 e yakın ortalaması 30 share üstü oranıyla sezonun en fazla izlenen dizisi olmuş helal olsun.

Gelelim @Forumdash 'ın problemine.:A Ab ile Total arasında ki fark Karadayı'nın total yaptı. Myyi ise Ab ile Total arasında ki uçurum Ab yaptı.:Z
Bu senin dediğin güne göre değişiklik gösteriyor. Bu sene Çarşamba günü kaç dizi geldi geçti? Bunlar MY'ye avantaj sağlıyor(du).

Ama iki dizinin sezon ortalamasını ele aldiğinda arasındaki vark sadece 0.01'miş 😉

Benide etiketlemişsin ama bildirim gelmiyor niyese @OzaN hani sana demiştim ya aynı sorun devam ediyor .

Çalışma oldukça emek verilerek yapılmış emeğine sağlık

Onun için sıralamaya bakıp Final yapmadıysa tutmuştur. :D
10 diziden 5'i tutmuşsa bu kanal açısından başarıdır bence. Kanal D'de, Show Tv kadar yayından dizi kaldırmış ama bir o kadar da tutturmuş. Show hiç tutturamamış. Bu durumda Kanal D başarılı oluyor. Ben asıl tüm kanallar için toplamını merak ediyordum yani 100 diziden kaçı tutmuş ya da yayından kaldırılmış. Yani sektör batakta mı futbol külüpleri gibi isabet oranları ne?:X

10 diziden 5'i tutmuşsa bu kanal açısından başarıdır bence. Kanal D'de, Show Tv kadar yayından dizi kaldırmış ama bir o kadar da tutturmuş. Show hiç tutturamamış. Bu durumda Kanal D başarılı oluyor. Ben asıl tüm kanallar için toplamını merak ediyordum yani 100 diziden kaçı tutmuş ya da yayından kaldırılmış. Yani sektör batakta mı futbol külüpleri gibi isabet oranları ne?:X
100 diziden 61'i final yaptı. Ama senin soru da araştırılabilir. Aynı zaman dilimi içinde başlayan kaç dizi bitti, kaç dizi devam ediyor. Araştırılabilir. Yarın bilgisayardan bakarım. :)

pompy mode on: aklıma bir fikir getirdin. :A

Aynen, ama Show daha çok eleştirildi. :D

Demek ki gözü yükseklerde. :D

Aynen ama o kadar yayından kaldırarak izleyici gözünde kötü bir intiba uyandırıyor.:D

Bu senin dediğin güne göre değişiklik gösteriyor. Bu sene Çarşamba günü kaç dizi geldi geçti? Bunlar MY'ye avantaj sağlıyor(du).

Ama iki dizinin sezon ortalamasını ele aldiğinda arasındaki vark sadece 0.01'miş 😉

Hiç bir şey anlamadım dediğinden.:D Yani Ben Ab ile totali arasında ki farktan dolayı total dedim ama sen sezon boyunca dizileri çürütmesinden bahsetmişsin.:D Evet My onuda yaptı.:A