Sende Tuba'ya laf atmasaydin ne diyeyim.Sen rapor edene elemlen.
Neyse fikirlerim düzeldi zaten anlık oluyor onlar.
Sende Tuba'ya laf atmasaydin ne diyeyim.Sen rapor edene elemlen.
Acik sözlü olmani sevdim, böyle olman beni sevindirdi. Tesekkürler.Neyse fikirlerim düzeldi zaten anlık oluyor onlar.Şuan kötü bir şey yok.
Tuba yüzünden cezamı aldın sen?Hep Tuba yüzünden alıyorum çünkü.
Acik sözlü olmani sevdim, böyle olman beni sevindirdi. Tesekkürler.
Tuba yüzünden cezamı aldın sen?
Sakın benden şüphelenme seni kardeşim gibi severim. Ayrıca kimseyi şikayet etme gibi huyum da yok. Edicek olursam bir gün @xemrexxx'i ederim.Bir sonraki seneye kadar sana tüm elem kederlendiğim zamanların çeteresini tutmaya başlıyorum o zaman.
Hatırlarsan bir ara Tuba'yı hep Revanca övüyordum o dönemde evet.
Sakın benden şüphelenme seni kardeşim gibi severim. Ayrıca kimseyi şikayet etme gibi huyum da yok. Edicek olursam bir gün @xemrexxx'i ederim.
Tuba'ya hakaret ettiysen bende şikayet etmişimdirHayır tabi ki @Yakamoz-Asi bilerek ceza veriyor ve beni şikayet etti falan diye kurmuştum içimde @*Dream* dışında kimseden şüphelenmedim.Eski defter boş ver kapatalım.
Tuba'ya hakaret ettiysen bende şikayet etmişimdir
Tesekkür ederim ikinizede.aaa görmemişim @Yakamoz-Asi 😱😱😱
sevilen dahada önemlisi saygı duyulan birisin yanı butür forumlarda sevilek kolay ama saygı guyulmak zor bence 😉😉😉
Cok tesekkür ederim kardesim. Insallah senide birgün bir rütbeyle görürüz.Bende görmemişim hazır görmüşken tebrik edeyim
2,5 yılımı doldurdum ama forumda pek aktif olamıyorum bu yüzden görev de alamadım. Bazen forumda çok mesaj yazan üyelerin robot olduğunu düşünüyorum ama Ömer abi ve bazı kişiler hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?