Forumumuza 8 Ocak 2013 tarihinde üye olan @Yakamoz-Asi, bugün itibariyle forumdaki ikinci yılını da doldurdu. Sevilen Süper Mod'lardan biri olan Ömer'e nice FF'li yıllar ve uzun yıllar süren başarılar diliyoruz. Mutlu seneler, tebrikler.
Belki yoğunluktan dolayı unutmuşsundur diye konuyu ben açtım @Yakamoz-Asi, ama istersen kendine ayrı bir konu da açabilirsin. Darılmamışsındır umarım. Tekrar mutlu yıllar.
Tebrikler Ömer gardaşım nice yıllara inşallah.
Hodri meydan tebrikler kot kafa.
tebrikler isviçreli moderatör
Tesekkür ederim arkadaslar, sagolun.Anem @Yakamoz-Asi de daha gencecikmis forumda eskiler olarak kimler var be ben en yaşlılar arasindayim galiba
Tebrikler @Yakamoz-Asi nice yıllara
Umarım Hep aramızda olursun
tebrikler
İlk geldiğinden bu yana bir tanıştık, pir tanıştık. En iyi anlaştığım üyelerden birisin. Hatta en iyisi de diyebilirim. Tebrik ederim toprağım. Hayırlı olsun. Daha nice nice yıllara.
Vay be , 2 sene olmuş. Tebrikler.
hayırlı olsun tebrik ederim @Yakamoz-Asi
Tebrikler kötü süper mod. Bazen çok sinir olsam ve senle ilgili kötü düşünsemde iyi ki FF'desin:
Tesekkür ederim.
Tesekkür etsem mi etmesem mi bilemedim. Neyse, tesekkürler.
Cezayi FF Yönetim veriyor bana niye elemleniyordun.İlk başı şakaydı sende kendini öyle tanımlıyorsun diye dedimde 2. kısım yakın bir zamana kadar benim için geçerliydi. Özellikle ceza aldığım zamanlar dirk elemleniyorum sana.
Cezayi FF Yönetim veriyor bana niye elemleniyordun.
Sende Tuba'ya laf atmasaydin ne diyeyim. Sen rapor edene elemlen.Hep Tuba yüzünden alıyorum çünkü.