Duam kabul olur mu dersin? Adım var mı adım?Aynen, güzel bir dua.
Duam kabul olur mu dersin? Adım var mı adım?Aynen, güzel bir dua.
Duam kabul olur mu dersin? Adım var mı adım?
Sana gelecek yıl açarız artık.Sana daha var. Konunu açarsam, belki sana da bir şeyler düşünürüz. Benim konu daha yakın ama çok yavaş ilerliyorum.
Doğrusu @denizz19 uğraşmak istemiyordur. Diğer türlü o da bir şeyler yapardı. Belki bundan sonra daha iyi bir şekilde ödül verir.
Ne yapalım yani?
Beni gömdü değerli forum sakinleri. Bir de üstüme toprak attı. Bu rakama 1 ayda gelmiştim. Hemen hemen yine 1 ayda gelirim. En geç 2 ay olur.Sana gelecek yıl açarız artık.
Yok estağfurullah, gelirsin umarım ne diyelim. Zor ama..Beni gömdü değerli forum sakinleri. Bir de üstüme toprak attı. Bu rakama 1 ayda gelmiştim. Hemen hemen yine 1 ayda gelirim. En geç 2 ay olur.
Az önce farkettim.Tebrikler Ömer Abi.
Yeni farkettim
Tebrikler
Tebrikler Turbocu
Eyvallah tesekkür ederim Yakup. Evet, gazi mesaj yazma konusunda kestik, genclere yolu actik.@Yakamoz-Asi son zamanlar da baya bi az aktif olsanda ilk zamanlarda bi hayli hızlıydın. tebrikler.
tok gözlü moderatör olunca tabii insanEyvallah tesekkür ederim Yakup. Evet, gazi mesaj yazma konusunda kestik, genclere yolu actik.
Aynen, ulasacagimiz yere ulastik, bundan sonrasi tahtali köy.tok gözlü moderatör olunca tabii insan
aman yeşillik dolu köyde kalsan yeter.Aynen, ulasacagimiz yere ulastik, bundan sonrasi tahtali köy.
Etrafim yesillik zaten, aliskinim.aman yeşillik dolu köyde kalsan yeter.
Tesekkürler.Tebrik ederim
bizim forum gibi her renkten yeşilliğe sahip değidlir amaEtrafim yesillik zaten, aliskinim.
Tesekkürler.