Duam kabul olur mu dersin? Adım var mı adım?Aynen, güzel bir dua.![]()
Duam kabul olur mu dersin? Adım var mı adım?Aynen, güzel bir dua.![]()
Duam kabul olur mu dersin? Adım var mı adım?![]()
Sana gelecek yıl açarız artık.Sana daha var. Konunu açarsam, belki sana da bir şeyler düşünürüz. Benim konu daha yakın ama çok yavaş ilerliyorum.
Doğrusu @denizz19 uğraşmak istemiyordur. Diğer türlü o da bir şeyler yapardı. Belki bundan sonra daha iyi bir şekilde ödül verir.![]()
Ne yapalım yani?
Beni gömdü değerli forum sakinleri. Bir de üstüme toprak attı. Bu rakama 1 ayda gelmiştim. Hemen hemen yine 1 ayda gelirim. En geç 2 ay olur.Sana gelecek yıl açarız artık.![]()
Yok estağfurullah, gelirsin umarım ne diyelim.Beni gömdü değerli forum sakinleri. Bir de üstüme toprak attı. Bu rakama 1 ayda gelmiştim. Hemen hemen yine 1 ayda gelirim. En geç 2 ay olur.![]()
Az önce farkettim.Tebrikler Ömer Abi.
![]()
Yeni farkettim
Tebrikler![]()
Tebrikler Turbocu![]()
Eyvallah tesekkür ederim Yakup. Evet, gazi mesaj yazma konusunda kestik, genclere yolu actik.@Yakamoz-Asi son zamanlar da baya bi az aktif olsanda ilk zamanlarda bi hayli hızlıydın. tebrikler.![]()
tok gözlü moderatör olunca tabii insanEyvallah tesekkür ederim Yakup. Evet, gazi mesaj yazma konusunda kestik, genclere yolu actik.![]()
Aynen, ulasacagimiz yere ulastik, bundan sonrasi tahtali köy.tok gözlü moderatör olunca tabii insan![]()
aman yeşillik dolu köyde kalsan yeter.Aynen, ulasacagimiz yere ulastik, bundan sonrasi tahtali köy.![]()
Etrafim yesillik zaten, aliskinim.aman yeşillik dolu köyde kalsan yeter.![]()
Tesekkürler.Tebrik ederim![]()
bizim forum gibi her renkten yeşilliğe sahip değidlir amaEtrafim yesillik zaten, aliskinim.
Tesekkürler.![]()