Ben sevişme sahnesinde oynadım ama çok daha ünlü olacan oyna.otür sahneler olucaksa çıkarım cnm tabikide
Ben sevişme sahnesinde oynadım ama çok daha ünlü olacan oyna.otür sahneler olucaksa çıkarım cnm tabikide
Tamam o halde istemiyorsan haftaya sana uygun bir sahne yazıp aramızdan uğurluyoruz.otür sahneler olucaksa çıkarım cnm tabikide
istiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun banaTamam o halde istemiyorsan haftaya sana uygun bir sahne yazıp aramızdan uğurluyoruz.
[HASHTAG]#seniyerleryerler[/HASHTAG] olacakBu arada bu müstehcen içerikli bölümün Twitter tag ne olacak?@denizz19
Oyuncu dediğin her role alışık olmalı sanki sen uğruyorsun karakter uğrayacak ama bu tecavüz meselesi nereden çıktı onu anlamadım kim çıkardıistiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun bana
Ohoo kendileri sıraya dizilmişler başta @mrt-06@denizz19 peki tecavüze uğramayı kabul edecek birini bulabilecek misin
Lo oyuncu dediğin her rolü oynar dimi @denizz19istiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun bana
Hahahaha.[HASHTAG]#seniyerleryerler[/HASHTAG] olacak
Oyuncu dediğin her role alışık olmalı sanki sen uğruyorsun karakter uğrayacak ama bu tecavüz meselesi nereden çıktı onu anlamadım kim çıkardı
Ohoo kendileri sıraya dizilmişler başta @mrt-06
İftira atma o sahneler yoksa ben varım dedim.[HASHTAG]#seniyerleryerler[/HASHTAG] olacak
Oyuncu dediğin her role alışık olmalı sanki sen uğruyorsun karakter uğrayacak ama bu tecavüz meselesi nereden çıktı onu anlamadım kim çıkardı
Yeni bölümdeki tagımız [HASHTAG]#cigdemetecavuzedilince[/HASHTAG]Lo oyuncu dediğin her rolü oynar dimi @denizz19
Sonra rolün üstüne yapışır falan karakter oyuncusu olarak geri plana düşersin ve pompynin senaryolarinda ölüp ölüp dirilmelere devam edersin
Ah ah unutamiyorum bi defa senaryoda seni öldürüp insanlara dağıtmıştı 😱
[HASHTAG]#seniyerleryerler[/HASHTAG] olacak
o oyuncu herşeyi oynar dediğiniz 10.sınıf oyuncuları için geçerli benim sözleşmemde şartlarım prensiplerim var yapmam dediğim listem var ben sizin bildiğiniz kıytırık oyunculara benzememLo oyuncu dediğin her rolü oynar dimi @denizz19
Sonra rolün üstüne yapışır falan karakter oyuncusu olarak geri plana düşersin ve pompynin senaryolarinda ölüp ölüp dirilmelere devam edersin
Ah ah unutamiyorum bi defa senaryoda seni öldürüp insanlara dağıtmıştı 😱
Yahu tecavüzü ben kafadan sıktım bunlar da yediler hemen çok saf oyuncularım var hepsini değiştireceğim Acil Yabancı Aranıyor olacakHahahaha.La senaryo nerden tecavüze geldi Atacan ne alaka bence cozutmadan final yapalım.
Duymamışımİftira atma o sahneler yoksa ben varım dedim.
Ayy senin her yerin oyuncu olsa kaç yazar 3 bölümdür sandalyeye yapışma rolü sunmuşlar kıza kabul etmiş bile bileo oyuncu herşeyi oynar dediğiniz 10.sınıf oyuncuları için geçerli benim sözleşmemde şartlarım prensiplerim var yapmam dediğim listem var ben sizin bildiğiniz kıytırık oyunculara benzemem
Olsun işte inanmakla ne alakası var bizi kandırmaya çalıştığını nerden bilelim çok bilmiş.Yahu tecavüzü ben kafadan sıktım bunlar da yediler hemen çok saf oyuncularım var hepsini değiştireceğim Acil Yabancı Aranıyor olacak
Duymamışım
Ayy senin her yerin oyuncu olsa kaç yazar 3 bölümdür sandalyeye yapışma rolü sunmuşlar kıza kabul etmiş bile bile
Duymamazlıktan gelmişsindir illa birini yatağa sokmadan rahat etmeyeceksin.Yahu tecavüzü ben kafadan sıktım bunlar da yediler hemen çok saf oyuncularım var hepsini değiştireceğim Acil Yabancı Aranıyor olacak
Duymamışım
Ayy senin her yerin oyuncu olsa kaç yazar 3 bölümdür sandalyeye yapışma rolü sunmuşlar kıza kabul etmiş bile bile
Ben almayayım
Ayy zaten tecavüz yok gırgırına söyledim hepsi de yediBen almayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?