YABANCI - 3.Bölüm

Diğer bölümdeki tagımız [HASHTAG]#cigdemetecavuzedilince[/HASHTAG]

Bu arada bu müstehcen içerikli bölümün Twitter tag ne olacak?
@denizz19
[HASHTAG]#seniyerleryerler[/HASHTAG] olacak

istiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun bana
Oyuncu dediğin her role alışık olmalı sanki sen uğruyorsun karakter uğrayacak ama bu tecavüz meselesi nereden çıktı onu anlamadım kim çıkardı

@denizz19 peki tecavüze uğramayı kabul edecek birini bulabilecek misin
Ohoo kendileri sıraya dizilmişler başta @mrt-06

istiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun bana
Lo oyuncu dediğin her rolü oynar dimi @denizz19

Sonra rolün üstüne yapışır falan karakter oyuncusu olarak geri plana düşersin ve pompynin senaryolarinda ölüp ölüp dirilmelere devam edersin

Ah ah unutamiyorum bi defa senaryoda seni öldürüp insanlara dağıtmıştı 😱

Hahahaha.
La senaryo nerden tecavüze geldi Atacan ne alaka bence cozutmadan final yapalım.

İftira atma o sahneler yoksa ben varım dedim.

Yeni bölümdeki tagımız [HASHTAG]#cigdemetecavuzedilince[/HASHTAG]

o oyuncu herşeyi oynar dediğiniz 10.sınıf oyuncuları için geçerli benim sözleşmemde şartlarım prensiplerim var yapmam dediğim listem var ben sizin bildiğiniz kıytırık oyunculara benzemem

Hahahaha.
La senaryo nerden tecavüze geldi Atacan ne alaka bence cozutmadan final yapalım.
Yahu tecavüzü ben kafadan sıktım bunlar da yediler hemen çok saf oyuncularım var hepsini değiştireceğim Acil Yabancı Aranıyor olacak

İftira atma o sahneler yoksa ben varım dedim.
Duymamışım

o oyuncu herşeyi oynar dediğiniz 10.sınıf oyuncuları için geçerli benim sözleşmemde şartlarım prensiplerim var yapmam dediğim listem var ben sizin bildiğiniz kıytırık oyunculara benzemem
Ayy senin her yerin oyuncu olsa kaç yazar 3 bölümdür sandalyeye yapışma rolü sunmuşlar kıza kabul etmiş bile bile

Olsun işte inanmakla ne alakası var bizi kandırmaya çalıştığını nerden bilelim çok bilmiş.

Hemde senden beklenir....

Duymamazlıktan gelmişsindir illa birini yatağa sokmadan rahat etmeyeceksin.