YABANCI - 3.Bölüm

Bu arada bu müstehcen içerikli bölümün Twitter tag ne olacak? :A @denizz19
[HASHTAG]#seniyerleryerler[/HASHTAG] olacak :F

istiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun bana :(:(:(
Oyuncu dediğin her role alışık olmalı sanki sen uğruyorsun karakter uğrayacak ama bu tecavüz meselesi nereden çıktı onu anlamadım kim çıkardı :F

@denizz19 peki tecavüze uğramayı kabul edecek birini bulabilecek misin :F
Ohoo kendileri sıraya dizilmişler başta @mrt-06 :F

istiyorumda sen kötü senaryo yzıyorsun bana :(:(:(
Lo oyuncu dediğin her rolü oynar dimi @denizz19 :A
Sonra rolün üstüne yapışır falan karakter oyuncusu olarak geri plana düşersin ve pompynin senaryolarinda ölüp ölüp dirilmelere devam edersin :(

Ah ah unutamiyorum bi defa senaryoda seni öldürüp insanlara dağıtmıştı 😱

Oyuncu dediğin her role alışık olmalı sanki sen uğruyorsun karakter uğrayacak ama bu tecavüz meselesi nereden çıktı onu anlamadım kim çıkardı :F

Hahahaha. :F La senaryo nerden tecavüze geldi Atacan ne alaka bence cozutmadan final yapalım. :F

Sonra rolün üstüne yapışır falan karakter oyuncusu olarak geri plana düşersin ve pompynin senaryolarinda ölüp ölüp dirilmelere devam edersin :(

Yeni bölümdeki tagımız [HASHTAG]#cigdemetecavuzedilince[/HASHTAG] :F

o oyuncu herşeyi oynar dediğiniz 10.sınıf oyuncuları için geçerli benim sözleşmemde şartlarım prensiplerim var yapmam dediğim listem var ben sizin bildiğiniz kıytırık oyunculara benzemem:A:A:A

Hahahaha. :F La senaryo nerden tecavüze geldi Atacan ne alaka bence cozutmadan final yapalım. :F
Yahu tecavüzü ben kafadan sıktım bunlar da yediler hemen çok saf oyuncularım var hepsini değiştireceğim Acil Yabancı Aranıyor olacak :A

İftira atma o sahneler yoksa ben varım dedim. :F
Duymamışım :A

o oyuncu herşeyi oynar dediğiniz 10.sınıf oyuncuları için geçerli benim sözleşmemde şartlarım prensiplerim var yapmam dediğim listem var ben sizin bildiğiniz kıytırık oyunculara benzemem:A:A:A
Ayy senin her yerin oyuncu olsa kaç yazar 3 bölümdür sandalyeye yapışma rolü sunmuşlar kıza kabul etmiş bile bile :F

Yahu tecavüzü ben kafadan sıktım bunlar da yediler hemen çok saf oyuncularım var hepsini değiştireceğim Acil Yabancı Aranıyor olacak :A

Ayy senin her yerin oyuncu olsa kaç yazar 3 bölümdür sandalyeye yapışma rolü sunmuşlar kıza kabul etmiş bile bile :F
Olsun işte inanmakla ne alakası var bizi kandırmaya çalıştığını nerden bilelim çok bilmiş. :F

Hemde senden beklenir.... :F

Duymamazlıktan gelmişsindir illa birini yatağa sokmadan rahat etmeyeceksin. :F