YABANCI - 3.Bölüm

Güzel bir bölüm olmuş. Emeğine sağlık Deniz'cim. @denizz19

Artık gelecek bölümlerle ilgili tahminlerde bulunmak istemiyorum. Çünkü ne söylersem tersi çıkıyor.

@Çiğdem-'de kaç bölümdür yerde ortumaktadır? Kızın k*çı pişik olacak bak.
Bir kaldır bi bir şey yap, bi yürüt.

esraaaaaaa bu beni ne hallere soktu yaaa

3 bölümdür senaryoda herhangi bir ilerleme yok. Bir noktada tıkandın, ama onu bulamıyorsun bir türlü. Kaan'ın hiç mi yumuşak yanı yok? Namuslu aile kızı olarak tasvir edilen Melek, nasıl Efe ile aynı yatağa girebiliyor? Esra neden sevgilisine sahip çıkamıyor? Peki Efe nasıl bu kadar çabuk ikna olabiliyor?

Kaan, Çiğdem'i neden kaçırdı? Çiğdem'in hikayedeki işlevi ne? Peki Cengiz'in amacı? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Reyting için Total sahneler yazma ve biraz daha kaliteye yönel derim. Yoksa final yakındır.

Şaka bir yana, güzel bir bölüm olmuş. Eline sağlık @denizz19.

Son düzenleme:
ah aserat ah beni hallere soktu bonus kafam ya @denizz19

Çok güzel bir bölüm olmuş.Emeğine sağlık @denizz19 . Diziye dahil ettiğin için de teşekkürler.Bakalım beni neler bekliyor

@vadikızı abla bu hallere girecek biri miydin sen

Senaristimiz daha üçüncü bölümden yoldan çıkmış hadi hayırlısı.

@vadikızı @EFE UYSAL vuslata ermişsiniz tebrik ederim.

@dizi kolik'çiğimle partner olmayı beklerken kardeş çıktık.
Ben şimdi pasaklı çirkin @Çiğdem-'e mi kaldım. ss

hahahah tatlım bu @denizz19 da onu düşünücek incelik nerede

@dizi kolik

ayy ayrıca sen kurban ol bana bee @Bully

konuk oyuncu anlaşması yaparken demiştim ben yavas yavas başrolu kaparım diye önce @dizi kolik i @Bully un kardeşi yapıp devreden çıkardık @vadikızı başrol dururken gidip zibidi @EFE UYSAL yatağa atarak ekmeğime yağ sürdü

onuda öyle devreden çıkarık ayy şimdi başrolde kaanda herşey bana kalmış durumda

Teşekkür ederim Esra'cım beğenmene sevindim istersen beğenme izlemezsen dizin biter

Tahmin etmek gerçekten zor kafamda doğaçlama gelişen bir senaryo aslında hatta neredeyse 1 saatlik bir süreç dahilinde bile bazı sahneleri hazırlıyor olabiliyorum. Karakter sayısı arttıkça ana hikayeden sapmamak adına biraz uğraş veriyorum ve malumunuz ki profesyonel senarist değilim.

Popolin krem ilkyardım çantamızda duruyor sıkıntı yok

Çok güzel bir bölüm olmuş.Emeğine sağlık @denizz19 . Diziye dahil ettiğin için de teşekkürler.Bakalım beni neler bekliyor

@vadikızı abla bu hallere girecek biri miydin sen
Teşekkürler Cengiz beğenmene sevindim bakalım sana ne yollar görünecek

Kaan bir başrolün illa ki partneri olacak diye bir kaide mi var ben ezber bozmaya geliyorum özgün senaryo bu

Sen öyle san o sandalyede çürüyeceksin dizi boyunca

kafanda kırıcam o sandalyeyi senin ben final senaryosunuda sızdırmış oldum böylecelikle

Kim zibidi lan totoşşşş.