Meleki vuracam kurtulayım.
çocuğun namusu yerdemi kalıcak bee tabikdie vurucak seni😱neee beni vurcanmı aaaaa
Meleki vuracam kurtulayım.
çocuğun namusu yerdemi kalıcak bee tabikdie vurucak seni😱neee beni vurcanmı aaaaa
Ben kan akıtıcam ama.@cevaa bu dizide binbir oyun Dönüyor inan ben bile anlamıyorum bu dizinin sonu ne olacak
@EFE UYSAL dizimizde karakter sayısı çok haliyle yeni hikayeler üretmem Lazım böyle olası hallere alışmanız gerekiyor
çocuğun namusu yerdemi kalıcak bee tabikdie vurucak seni
ben ne yapmışım peki bu kaanaSenarist bensem öyle boş total oyunlarına girmem yatak sahnesi gerekliydi senaryonun akışı için
gerekliymişSenarist bensem öyle boş total oyunlarına girmem yatak sahnesi gerekliydi senaryonun akışı için
bundan başka süprizler beni şaşırtamaz valla
bu nee partnerim @Harunnn60 olsun dedim sen ne yaptınnn küstüm sana ben
ohaaa kızın gözü doymuyor beee şimdide harunu yatağa atmanın planlarını yapıyor hahaha
ohaaa kızın gözü doymuyor beee şimdide harunu yatağa atmanın planlarını yapıyor hahaha
Sen yatakta neler yaparsın neler.yok beeeeeeeeeeeee ya çiğdem yaaa
Sen yatakta neler yaparsın neler.
aaa burada madur olan taraf efe ama hatırlatırım sana cnmtöbe yarabimm töbeee mübarek ayda sus beee
hahahha ayy senin yzacağın dizi böyle olurdu zaten hatta çok bile dayandıBu dizinin b.ku çıktı final yapalım
@denizz19 ah ah beni ne hallere soktunnnaaa burada madur olan taraf efe ama hatırlatırım sana cnm
hahahha ayy senin yzacağın dizi böyle olurdu zaten hatta çok bile dayandı
Namusumu iki paralık ettin seni öldürecem.aaa burada madur olan taraf efe ama hatırlatırım sana cnm
hahahha ayy senin yzacağın dizi böyle olurdu zaten hatta çok bile dayandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?