Ya benim durumum seninkinden farklı ama ben eve geç gelirsem sıkıntı etmez hani kızmaz buna ama o erken uyuduğundan dolayı eve geç gelsem dahi ya annemin telefonunu çaldırıyorum Zile basmamak için ya da erken gelmeye çalışıyorum anladın mı zarifecim
anahtar ne güne duruyor sende sizin evin anahtarı neden yokYa benim durumum seninkinden farklı ama ben eve geç gelirsem sıkıntı etmez hani kızmaz buna ama o erken uyuduğundan dolayı eve geç gelsem dahi ya annemin telefonunu çaldırıyorum Zile basmamak için ya da erken gelmeye çalışıyorum anladın mı zarifecim
ayy düşüp bayılıcam şimdi bende diyorumkı onun kız arkds dediği ali velidir diyorum
sende ne zahmetlisin biraz erken gelsen ne olur gecenin 2 sidne geliyorsundur sen şimdiBabam akşam yatmadan kapının alarmını kuruyor açsam ciyak ciyak çalargenelde annem bekler zaten
aa ben bahaneleri anlamam cnm sonuca bakarım sonuc oalrak sende benim gibi akşamları erken gelmelisin ozaman benim durumuma laf etmesi gereken son kişi oluyorsun sonuca bakarım benBabam akşam yatmadan kapının alarmını kuruyor açsam ciyak ciyak çalargenelde annem bekler zaten
Senin senaryona....Ben akşamları eve erken gelirim çünkü dışarı Hayatım gece hayatı kapsamında pek yoktur @Çiğdem- bu Yüzden babamla böyle bir konuda hiç sıkıntı yaşamadık bu güne dek
@vadikızı tersine ben pek geçe kalmam
@EFE UYSAL Melek seni yatağa Attı sende kandın hemen
hee ben erken gelen erkeklerdenim diyosun @Çiğdem- kız buBen akşamları eve erken gelirim çünkü dışarı Hayatım gece hayatı kapsamında pek yoktur @Çiğdem- bu Yüzden babamla böyle bir konuda hiç sıkıntı yaşamadık bu güne dek
@vadikızı tersine ben pek geçe kalmam
@EFE UYSAL Melek seni yatağa Attı sende kandın hemen
bende bu metin kimse diyorum senmişsinÇok şükür bende girdim diziyeBölümün sonunda olan olay benim için iyi olucak gibi
Yatak falan.bende şok oldum efe ne hallere soktu bizi rezil olduk rezill
@EFE UYSAL Ayy beğenmiyorsan çıkarırız seni
Senin senaryona....
Yatak falan.
@EFE UYSAL burada çok haklı @vadikızı çocuğun namusuyla oynamış resmen evlenicekler yoksa bu işi kan temizler
Meleki vuracam kurtulayım.@EFE UYSAL burada çok haklı @vadikızı çocuğun namusuyla oynamış resmen evlenicekler yoksa bu işi kan temizler
😱neee beni vurcanmı aaaaaMeleki vuracam kurtulayım.
Benim namusum ve şerefimle oynadın fazlasıyla hakettin.😱neee beni vurcanmı aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?