YABANCI - 3.Bölüm

Ya benim durumum seninkinden farklı ama ben eve geç gelirsem sıkıntı etmez hani kızmaz buna ama o erken uyuduğundan dolayı eve geç gelsem dahi ya annemin telefonunu çaldırıyorum Zile basmamak için ya da erken gelmeye çalışıyorum anladın mı zarifecim :D

Ya benim durumum seninkinden farklı ama ben eve geç gelirsem sıkıntı etmez hani kızmaz buna ama o erken uyuduğundan dolayı eve geç gelsem dahi ya annemin telefonunu çaldırıyorum Zile basmamak için ya da erken gelmeye çalışıyorum anladın mı zarifecim :D
anahtar ne güne duruyor sende sizin evin anahtarı neden yok:F

bizim evin anahtarı var bende kapı çalmaylamı uğraşıcam:F:F:F

Babam akşam yatmadan kapının alarmını kuruyor açsam ciyak ciyak çalar :F genelde annem bekler zaten :D

Babam akşam yatmadan kapının alarmını kuruyor açsam ciyak ciyak çalar :F genelde annem bekler zaten :D
aa ben bahaneleri anlamam cnm sonuca bakarım sonuc oalrak sende benim gibi akşamları erken gelmelisin ozaman benim durumuma laf etmesi gereken son kişi oluyorsun sonuca bakarım ben:A:A:A

Ben akşamları eve erken gelirim çünkü dışarı Hayatım gece hayatı kapsamında pek yoktur @Çiğdem- bu Yüzden babamla böyle bir konuda hiç sıkıntı yaşamadık bu güne dek :D

@vadikızı tersine ben pek geçe kalmam :D

@EFE UYSAL Melek seni yatağa Attı sende kandın hemen :F

Ben akşamları eve erken gelirim çünkü dışarı Hayatım gece hayatı kapsamında pek yoktur @Çiğdem- bu Yüzden babamla böyle bir konuda hiç sıkıntı yaşamadık bu güne dek :D

@vadikızı tersine ben pek geçe kalmam :D

@EFE UYSAL Melek seni yatağa Attı sende kandın hemen :F
hee ben erken gelen erkeklerdenim diyosun @Çiğdem- kız bu
çok terbiyeliymiş haberimiz yokmuş yaa:F:F:F:Fşaka tabii ki

Çok şükür bende girdim diziye :D Bölümün sonunda olan olay benim için iyi olucak gibi :D