hahahahahah ayyy fena oldum yine yaaAyy hemen terbiyesiz de zatenoturduğun yerin adı oysa ben ne yapayımKaan tatilde bizi görmez gözü horozları kovalıyordur
kaan horozları ne yapıcakki tavuk kocalasa bari ayy içim acımaz
hahahahahah ayyy fena oldum yine yaaAyy hemen terbiyesiz de zatenoturduğun yerin adı oysa ben ne yapayımKaan tatilde bizi görmez gözü horozları kovalıyordur
Onun da öyle cins özellikleri var tavuk yerine horoz kovalamayı adet edinmiş neyse ben biraz sokağa çıkıyorum az iki lafın belini kıralım kız arkadaşlahahahahahah ayyy fena oldum yine yaa
kaan horozları ne yapıcakki tavuk kocalasa bari ayy içim acımaz
çık bakalım cnm ama o ali veli olmasın sakınOnun da öyle cins özellikleri var tavuk yerine horoz kovalamayı adet edinmiş neyse ben biraz sokağa çıkıyorum az iki lafın belini kıralım kız arkadaşla
vay vay kız arkadaşıda varmış iyi eğlencelerOnun da öyle cins özellikleri var tavuk yerine horoz kovalamayı adet edinmiş neyse ben biraz sokağa çıkıyorum az iki lafın belini kıralım kız arkadaşla
ayy kız arkadaş dediği kendisi gibi bir iki sapvay vay kız arkadaşıda varmış iyi eğlenceler
ayy kız arkadaş dediği kendisi gibi bir iki sap
Olacak inşallah
Sonunda yahu@Harunnn60 oku canım @denizz19 dördüncü bölümde olacak demi harun
erkek arkdsları diyorum ne güzeli tövbe tövbene biliyosun belki güzeldir
erkek arkdsları diyorum ne ne güzeli tövbe tövbe
ayy düşüp bayılıcam şimdi bende diyorumkı onun kız arkds dediği ali velidir diyorumkız arkadaşlarla dedi ya onu diyorum ben
hemen başından atmış seni belliki@Çiğdem- kıskanma güzelim gayrette kız arkadaşla alt komşumuzun kızıyalan borcum mu var sana
@Harunnn60 daha 3.bölüm her karakteri diziye bir anda nasıl katayım onlara da hikaye Şart öyle kolay mı senaristlik işimi bana öğretme
pısırıkYok benim babam biraz erken uyur da eve erken girmek zorunda kaldım diyelimkapıyı vurunca rahatsız etmek olmaz
ayoll gerçekten saygı göstersen birşey dememde sen baban rahatsız olmasından değil sana kızmasından korkuyorsunSAYGI göstermek ne zamandır pısırıklık oldu @Çiğdem-
ayoll sen değilmiydin babam eve geç gelmeme kızıyor dediğimde benimle dalga geçen sende durumun benden farksızmış beyefendiBenim babam bana kızmaz desem yalan olur öyle eve geç gelsem hesap sormaz hoş zaten eve pek geç geldiğimi de hatırlamam çok nadirdir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?