YABANCI - 3.Bölüm

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
YABANCI
3.BÖLÜM
1.SAHNE
Esra :
Aman Allah’ım inanamıyorum ama nasıl olur böyle bir şey abiiiii
Kaan : Esra sen sensin canım kardeşim benim nasıl buldun beni, çok özlemişim seni.
Esra : Sen nerelerdesin ya, bir iz bile bırakmadan çektin gittin kaç yıl oldu hatırlayabiliyor musun abi he hatırlayabiliyor musun?
Kaan : Haklısın Esracım ama açıklamama izin ver.
Esra : Neyi neyi açıklayacaksın abi ya arkanda neleri, kimleri bıraktığını düşünmeden kaçıp gittin sen, öldün mü kaldın mı bir haber bile alamadık şuan bile seni bulmam mucize değil de ne?
Kaan : Biliyorum hatamın farkındayım ama öyle gerekiyordu Esra yapabileceğim bir şey yoktu.
Esra : Ne demek yoktu ya annem senin ardından…
Kaan : Ne ne oldu anneme söylesene Esra!!!
Esra : Annemi kaybettik abi üzüntüden hastalandı, aylarca hastanede tedavi gördü bir kere bile aramadın dayanamadı zavallı anneciğim.
Kaan : İnanamıyorum bu bu nasıl olur Esra?
Esra : Sana sormalı abi nasıl olur hem bırak şimdi annemi onu kendi içinde hesaplaş sen, asıl soru şu Melek kim niye alıkoydun kızı, bir diğer soru içeride bağlı tuttuğun kız kim?
Kaan : Sen nereden biliyorsun Meleği, içerideki kızı?
Esra : Ben Efe ile birlikteyim abi, erkek arkadaşım o benim.
Kaan : Nasıl olur bu he nasıl benim en yakın arkadaşım lan o.
Esra abisi Kaan’ın bu tepkisi karşısında şaşakalmıştır. Ne yapacağını, ne söyleyeceğini bilemez halde diğer sahneye geçiş olmuştur…

2.SAHNE
Efe ve Melek hala aynı evde durmaya devam ederlerken aralarında sohbet ileri seviyeye gelmişti.
Melek : Ee Efe nerelisin bakalım ne iş yapıyorsun, hoş bendeki de soru kız kaçırıyorsunuz güzel meslek.
Efe : Hahaha komik kız seni ne kadar da şakacı şeysin sen öyle, derdine yan bakalım sen nasıl kurtulacaksın Kaan’ın elinden bakalım valla çok takıktır kafası estin mi her şeyi yapar he.
Melek : Belli canım yapabileceklerinin ucu bucağı yok baksana iki kızı kaçırmış oh mis bizim ailemiz yok dimi ama babam o Kaan’ın beni kaçırdığını bir öğrensin yeminle onu k.çından vurur ben söyleyeyim de.
Efe : Tamam güzelim birazdan Esra gelir Kaan ne derse o
Melek : Bir şey soracağım sen şu Esra’da ne buluyorsun çok merak ettim, çok uyumsuz bir çift olmuşsunuz bence yılın en rüküş çifti.
Efe : Yaaa neden öyle dedin söyle bakalım çok bilmiş.
Melek : Öyle işte şu ellerimi açsana ya nereye kaçacağım sanki.
Efe biraz diretse de sonunda ellerini çözmüştür Melek’in. Doğrusu Efe’nin kafası da Melek’in sözlerinden sonra karışmıştır ve Esra’nın doğru kişi olup olmadığını düşünmeye başlamıştır.
Melek, Efe’nin yanına yaklaşmış ve ondan hoşlandığını söylemiştir bunun üzerine
Efe : Sen ne diyorsun Melek benim sevgilim var sen de biliyorsun.
Melek : Gerçekten seviyor musun peki bence hayır
Melek bu sözleri söyledikten sonra Efe’nin dudaklarına yapışır ve Efe’de karşılık verip öpüşmeye başlarlar…

3.SAHNE
Esra’nın kuzeni Cengiz, eğitim için Amerika’ya gitmiş ve geri dönüş hazırlıklarına başlamıştır ancak uçağa bineceği sırada talihsizliklerde beraberinde gelmiştir çünkü Cengiz uçağı kaçırmıştır ve orada çalışanlarla içeri girebilmek için yoğun bir mücadeleye girişmiştir.
Cengiz : Bakın benim bugün bu uçağa binmem lazım lütfen çünkü başka param yok, biletimi riske atamam.
Güvenlik : Bakın beyefendi sizi anlıyorum ama çok geç kapılar kapandı artık geri açmamız mümkün değil.
Cengiz : Bana müdürünüzü çağırın o halde ben bugün gideceğim başka şansım yok biraz halden anlayın canım.
Güvenlik : Müdür bey bir yolcumuz kapılar kapandıktan sonra geldi ve içeri girmek için zorluk çıkarıyor ne yapmamızı önerirsiniz?
Müdür Bey : Söyleyin böyle bir şey mümkün değil artık ama bir daha ki uçakta yanılmıyorsam boş bir yerimiz var o uçakla gönderebiliriz, kolay gelsin.
Güvenlik : Duydunuz beyefendi bir daha ki uçağı bekleyeceksiniz.
Cengiz iç ses : Hay ben sizin uçağınızı da sizi de tövbe yarabbim.

4.SAHNE
Kaan, Esra’nın Efe ile sevgili olduklarını öğrendikten sonra büyük bir kızgınlık duymaya başlamıştır Efe’ye, Esra ise abisinin bu amansız çıkışına sinirlenmiş ve kapıyı çarparak çıkmıştır evden hiçbir şey söylemeden. Esra öyle ki eve geliş sebebini unutmuştur hesap sormadan.
Kaan ise sinirini içeride elleri kolları bağlı esir ettiği kızdan yani Çiğdem’den çıkarmaya başlamıştır.
Kaan : Bunlar hep senin yüzünden aptal kadın hayatıma girdiğin günden beri hiçbir şeyim doğru düzgün gitmez oldu, hayatımdan çık dedim çıkmadın, şimdi de senin sırf bu pisliklerini örtpas etmek için uğraşıyorum seni bu evde saklayarak.
Kaan, Çiğdem’in belki söyleyecek birkaç bir şeyi vardır diye ağzındaki bantı çıkarmıştır ancak Çiğdem sadece ağlamakla yetinmiştir, peki Çiğdem’in yaptığı pislikler nelerdi ki Kaan bu kadar öfkeliydi?
Kaan : Tabi söyleyecek bir tek kelimen yok değil mi, anca ağlarsın işte böyle aşağılık kadın.
Kaan daha sonra ağzını bantlamadan odadan çıkmıştır zaten Çiğdem’in de ağlamaktan başka yaptığı bir şey yoktur.

5.SAHNE
Esra söylene söylene çıktığı evden, dar sokaklardan koşar adımlarla kaçmaya başlamıştı, tam ana yola çıkacağı anda karşısına bir seyyar satıcı genç çıkar bu genç kendi elleriyle yaptığı süs eşyalarını satıp para kazanmaktadır ve Esra bir an duraksayıp gençle muhabbete başlar.
Esra : Canım ismin ne senin bakalım.
Metin : Metin ismim de neden sordun ki şimdi?
Esra : Hiç merak ettim öylesine işte sen mi yapıyorsun bunları?
Metin : Evet kendim yapıyorum ister misin sana da satayım ucuz zaten. Harçlığımı çıkarıyorum başta anne yok baba yok anca böyle işte.
Esra : Çok üzüldüm istemeden kırmadım seni inşallah neyse bana bir şundan bir de şundan ver o zaman. Al şu 50 lirayı yemekte yersin.
Metin : İstemez ben dilenci değilim. Al paranın üstünü.
Esra paranın üstünü utana sıkıla almıştır daha sonra genç çocuğa kolay gelsin diyerek oradan ayrılmıştır ancak yolda giderken hala da aklı ondadır.

6.SAHNE
Cengiz nihayetinde birkaç saatlik bir bekleyişin ardından havaalanı müdürünün talimatıyla bir sonraki uçağa binebilmiştir ve artık izini kaybettiği kuzeni Esra’yı bulmak için geri dönüş yapıyordur, o döndüğünde ise hem Esra’yı hem de Cengiz’i neler bekliyor olacaktı?

7.SAHNE
SON SAHNE

Esra, nihayetinde evine varmış ve apartman merdivenlerinden bir hışımla çıkıp kapısının önüne gelip anahtarını çantasından çıkarıp içeri girmiştir.
Esra : Efecim nerdesinnnn
Ancak seslendiğinde kimse karşılık vermemiştir daha sonra Esra odalara bakmaya gittiğinde şok manzarayla karşı karşıya kalmıştır, Efe ve Melek’i aynı yatakta basmıştır.
Esra büyük bir şok içinde ne diyeceğini bilmez bir halde kas katı kesilmiştir…
…BÖLÜM SONU…

Bu bölümde dizimize @GunesinOglu (Cengiz) ve @cevaa (Metin) dahil olmuştur. @Bully @dizi kolik @vadikızı @Çiğdem- @EFE UYSAL

Bir daha ki bölüm dizimize sürpriz isimler girebilir bilginize. :)

aa neler olmış öyle neler 😱😱😱

@dizi kolik asılmak istediği @Bully un meğerse kardeşiymiş kız partnerim olsun derken abisi oldu hahaha :F:F:F

@vadikızı da açılmışken işi dahada ileriye döküp esranın sevgilisi @EFE UYSAL ı ayartıp yatağa atıyor efeyi ve esra onları yatakta basıyor :A:A:A

ben tutsak tutulduğum halde suçlu benmişim hadin roadan bee @denizz19 kim bilir neleri yıkıcak benim üstüme ben madur kız olmayı beklerken beni kötü kadın yapıcak bu :kizgin::kizgin::kizgin:

herşekilde ters köşeli bölüm olmuş deniz karıştırmışsın ortalığı kimin eli kimin cebinde belli değil :F:F:F

@dizi kolik asılmak istediği @Bully un meğerse kardeşiymiş kız partnerim olsun derken abisi oldu hahaha :F:F:F

@vadikızı da açılmışken işi dahada ileriye döküp esranın sevgilisi @EFE UYSAL ı ayartıp yatağa atıyor efeyi ve esra onları yatakta basıyor :A:A:A

ben tutsak tutulduğum halde suçlu benmişim hadin roadan bee @denizz19 kim bilir neleri yıkıcak benim üstüme ben madur kız olmayı beklerken beni kötü kadın yapıcak bu :kizgin::kizgin::kizgin:

herşekilde ters köşeli bölüm olmuş deniz karıştırmışsın ortalığı kimin eli kimin cebinde belli değil :F:F:F
Bir haftalık aranın ardından canavar gibi döneceğiz demiştim :F

:F:F:F:Fkız ben neymişim haberim yok yaaaa:F:F:F

ben dedim kızım sana açılıp saçılma diye @denizz19 tabikide yeni tarzını sever meğer neler planlıyormuş senin için kötü yola düştün diyecem ama kötü yola efe düşmüş görünüyor çocuğun masum duygularıyla oynayıp kötü yola düşürmüşsün :A:A:A
Ayy kıskanma 3 bölümdür sandalyeye kıçını yapıştırmışlar oturuyorsun diye :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961