Aynen sağım solum belli olmaz benim kız arkadaşını kolla her an kapabilirim.
Vermem sana yedirmem onu, gerekirse seni döverim.Aynen sağım solum belli olmaz benim kız arkadaşını kolla her an kapabilirim.
Benim dizim yola sapasağlam devam ediyor, 3 gündür TT listesindeyiz.Ayyy çekemiyorum desene sen şuna daha dizi başlayalı 27 dakika oldu ama TT oldu twitterda
Nasıl da havalara girdiAynen sağım solum belli olmaz benim kız arkadaşını kolla her an kapabilirim.
Ayyy hani biz niye göremedimBenim dizim yola sapasağlam devam ediyor, 3 gündür TT listesindeyiz.
@dizi kolik benim cazibeme, gizemli hallerime karşı koyamayacaktır.Vermem sana yedirmem onu, gerekirse seni döverim.
Ben de Twitter'da seninkini göremedim, yanlış mı baktın acaba? Bir de müzikleri Sıla yapacaktı hani, işi bıraktı galiba.@Bully bu diyaloglar zaten Melek ile senin için tasarlanmıştı Melek gittiğine göre artık çok duyamayacağız ama ara ara girebilir içine
@EFE UYSAL bilemiyoruz tabi senaristimiz ne derse biz onu uyguluyoruz
Nasıl da havalara girdi
Ayyy hani biz niye göremedim
Jeneriği paylaşmaya gerek duymadım bir daha geçen haftaki şarkı devam ediyor jenerik olmayaBen de Twitter'da seninkini göremedim, yanlış mı baktın acaba? Bir de müzikleri Sıla yapacaktı hani, işi bıraktı galiba.
Senaristle bir konuşayım bakalım bir bakarsın Kaan'ı öldürür sen başrol olursunOnu senaristimiz bilir kesinlikle seviyordur.@denizz19
Sıla'nın bir tek o şarkısı mı var sanki?Jeneriği paylaşmaya gerek duymadım bir daha geçen haftaki şarkı devam ediyor jenerik olmaya
Senaristle bir konuşayım bakalım bir bakarsın Kaan'ı öldürür sen başrol olursun
Çok iyi olur.Jeneriği paylaşmaya gerek duymadım bir daha geçen haftaki şarkı devam ediyor jenerik olmaya
Beni öldürüp Efe'nin Yolu falan yaparsan birkaç bölüme yayından kalkar dizi.Jeneriği paylaşmaya gerek duymadım bir daha geçen haftaki şarkı devam ediyor jenerik olmaya
Seni hiç öldürür müyüm ben ya ekmek teknemsin sen benimBeni öldürüp Efe'nin Yolu falan yaparsan birkaç bölüme yayından kalkar dizi.
Çok beklersin.Beni öldürüp Efe'nin Yolu falan yaparsan birkaç bölüme yayından kalkar dizi.
Kaan ölürse küfürler biter o riski göze almaz senaristÇok beklersin.
Orda haklısın Total reyting biter.Kaan ölürse küfürler biter o riski göze almaz senarist
Olabilir neden olmasın bunu söylemede bir sakınca yok ama hangi rolle girecekleri önemli@denizz19 bu kişiler etiketlediğin kişiler arasında olabilir mi
Aynen bensiz çöker dizi @EFE UYSAL senin yan rolde biraz daha pişmen lazım.
AB kitlede beğenmiş o tontik yanakları arasında küfür çok hoş duruyormuş dedilerOrda haklısın Total reyting biter.
İyiymiş.Olabilir neden olmasın bunu söylemede bir sakınca yok ama hangi rolle girecekleri önemli
AB kitlede beğenmiş o tontik yanakları arasında küfür çok hoş duruyormuş dediler@Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?