Reklama bak reklama
Ayy ne hatrım varmış sende seni yerden yere vuruyorum sürekli beni niye bu kadar seviyon haspambenim paraya ne ihtiyacım var bee şuan 3 dizidede başrol kızım asıl ben sana para veririm
ben senin hatrına geliyorum diziye güzel bir rol biç artık
O istese de ben istemem teyzem yaşında zaten.
sevgi falan yok tabikide arkadaş hatrı diyelim azıcıkta olsaReklama bak reklama
Ayy ne hatrım varmış sende seni yerden yere vuruyorum sürekli beni niye bu kadar seviyon haspam
Buralar baya değerlendi faydalanmak lazım.Reklama bak reklama
Ayy ne hatrım varmış sende seni yerden yere vuruyorum sürekli beni niye bu kadar seviyon haspam
Ama ben seni çok seviyorum oysa kisevgi falan yok tabikide arkadaş hatrı diyelim azıcıkta olsa
@Bully kafanda oklavaları kırarken görüceksin sen teyzeyi melek artık sahipsiz değil
Senaryom çok beğenildi forumu katmam işe yaradı haftaya coşarız yeni karakterlerleBuralar baya değerlendi faydalanmak lazım.A/B grubunda kaptırdık gittik.
Poşet şarkısına çok düşman çıkar gibi ama tam puan vereceksen kullanayım.
aaaa yapımcılar oyuncualrına sulanamaz dövdürürüm vlla seni korumam var benim bir sürüAma ben seni çok seviyorum oysa ki
Senaryom çok beğenildi forumu katmam işe yaradı haftaya coşarız yeni karakterlerle
Tam puanım sana feda olsun kardeşim.Poşet şarkısına çok düşman çıkar gibi ama tam puan vereceksen kullanayım.
Aşık oldum demedim kız seviyorum dedim sevgimizin meyvelerini alalımaaaa yapımcılar oyuncualrına sulanamaz dövdürürüm vlla seni korumam var benim bir sürü
Siz evlenirseniz çok iyi ikili olursunuz.Aşık oldum demedim kız seviyorum dedim sevgimizin meyvelerini alalım
Evet böyle zıpçıktı çocuklarımız olur 5 tane yapalım hayatım ne dersin
İyi nabız yokluyorsun benimki teklemeye başladı yalnız 1 puanı alırsın o şarkıdanAdamsın.
Evet böyle zıpçıktı çocuklarımız olur 5 tane yapalım hayatım ne dersin
İyi nabız yokluyorsun benimki teklemeye başladı yalnız 1 puanı alırsın o şarkıdan
yok yok ayy ben gelmiyorm bunun dizisine
Onu kullanmayacağım zaten poşet lafı geçince öyle aklıma geldi paylaşayım dedim.Evet böyle zıpçıktı çocuklarımız olur 5 tane yapalım hayatım ne dersin
İyi nabız yokluyorsun benimki teklemeye başladı yalnız 1 puanı alırsın o şarkıdan
Kızım diğer diziler çökmüş reytinglerde 27 mesajda kalmışlar bak biz 100 mesaja geldikyok yok ayy ben gelmiyorm bunun dizisine
Aynen kaçırma @Çiğdem- sana büyük şans ünlü olacan.Kızım diğer diziler çökmüş reytinglerde 27 mesajda kalmışlar bak biz 100 mesaja geldikbence reytingli işi kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?