@Bully i çocukluğunda döven şu anda da kabulsrına giren üvey babası olarak katılabilirim diziye sen o sahneleri iyi yazarsın total kafanla
@Bully i çocukluğunda döven şu anda da kabulsrına giren üvey babası olarak katılabilirim diziye sen o sahneleri iyi yazarsın total kafanla
Tamam ilerleyen bölümlerde dahil olacaksınız bakalım rolünüz ne olacakNeden olmasın?@denizz19
Benim yapım şirketime bağlıyorum seniOlur sana bağlı.
Halbuki sana iyi rol biçmiştimsağol almayayim
Alo Deniz bey dizinizde rol alabilirmiyim.Tamam ilerleyen bölümlerde dahil olacaksınız bakalım rolünüz ne olacak
Benim yapım şirketime bağlıyorum seni
Halbuki sana iyi rol biçmiştim
Aslında fena olmaz he tamam seni de alıyorum
Listemize yazdık adınızı biz sizi arayacağızAlo Deniz bey dizinizde rol alabilirmiyim.
Tamam seni kasabanın emniyet amiri yapayım benpolislik olur
Tamam Totalci Deniz bey sonra görüşürüz tekrar hayırlı iftarlar.Listemize yazdık adınızı biz sizi arayacağız
Bence sana hayırlı iftarlar ben tutmuyorumTamam Totalci Deniz bey sonra görüşürüz tekrar hayırlı iftarlar.
Tamam Totalci Deniz bey sonra görüşürüz tekrar hayırlı iftarlar.Listemize yazdık adınızı biz sizi arayacağız
Anlıyorum sizi Deniz bey tamam o zaman yakşamlar.Bence sana hayırlı iftarlar ben tutmuyorum
Tamam seni de aldım diziye takipte kalın rollerinizi merakla bekleyin
sen de bir uslu dur bir @Çiğdem- e sarkıyon @mrt-06 ya ne olduğun belli değil
Nefes alsın yeter.
Anneanneciğimin rolünü Emre devam ettirsin Meleğin içkisine ilaç katsın
Hahahaa aynen öyle.Anneanneciğimin rolünü Emre devam ettirsin Meleğin içkisine ilaç katsın
zaten reyting sistemini yapamıyorsun benim projelerime kalitesiz dendi hepsi Maskeli fedai polat şaşmaz kubilay mr.At sebepleri tayyipi kutsal zannetmeleri kubilayda ve mr.At ta anlamıyorlar sende onlara uydun fake zannettin beni benim facebook hesabım varBen yorum yapmasam daha iyi olacak. 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?