Şu FOX'a yaptıklarınızdan sonra çok düşman kazandınız piyasada.aaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü
Şu FOX'a yaptıklarınızdan sonra çok düşman kazandınız piyasada.aaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü
Gençlik soslu tarihi dizi diyelim.Nasıl öyle bir hata yaptın.
aaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü
Bize dokunamaz o uyduruk kanal biz cosimo di medicinin soyundan geliyoruz.ss@xemrexxx 'in Regil dizisi 0.3- 0.4 alıyordu kanal fişini çekmeye başladı mesela.
The originals biraz riskte umarım iptal olmazthe vampire diaries bitmez ama the originals 0.4 alıyor 0.5 e çıkmazsa işimiz zor
Buna katılıyorumaaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü
aa sen süpernatural yorum konusuna bak orada birşey paylaştım dünŞu FOX'a yaptıklarınızdan sonra çok düşman kazandınız piyasada.
Evet o tarz bir show programı.Heroes için sevinmedim desemmyalan olur. Sezon arası dönüşünden beridir izleyenedim halen daha
Neil Patrick Harris'li olan şey ne @OzaN bir iki bölümlük SNL gibi bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?