Şu FOX'a yaptıklarınızdan sonra çok düşman kazandınız piyasada.aaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü![]()
Şu FOX'a yaptıklarınızdan sonra çok düşman kazandınız piyasada.aaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü![]()
Gençlik soslu tarihi dizi diyelim.Nasıl öyle bir hata yaptın.
![]()
aaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü![]()
Bize dokunamaz o uyduruk kanal biz cosimo di medicinin soyundan geliyoruz.ss@xemrexxx 'in Regil dizisi 0.3- 0.4 alıyordu kanal fişini çekmeye başladı mesela.![]()
The originals biraz riskte umarım iptal olmazthe vampire diaries bitmez ama the originals 0.4 alıyor 0.5 e çıkmazsa işimiz zor![]()
Buna katılıyorumaaaaaa cw kanalını kapatmaya kimsenin gücü yetmez ayoll en kaliteli yabancı diziler bizde yaynlanyor çünkü![]()
aa sen süpernatural yorum konusuna bak orada birşey paylaştım dünŞu FOX'a yaptıklarınızdan sonra çok düşman kazandınız piyasada.![]()
Evet o tarz bir show programı.Heroes için sevinmedim desemmyalan olur. Sezon arası dönüşünden beridir izleyenedim halen daha
Neil Patrick Harris'li olan şey ne @OzaN bir iki bölümlük SNL gibi bişey mi?