Yabancı Dizi Tavsiyesi ?

how ı met your mother seviyosan friends'e başla mükemmel :D eski dizilerinde yeri ayrı hem :D

primavera post: 1424331' Alıntı:
ben malesef daha izleme döneminde olanlardanım daha 2. sezondayım :D ama en büyük pişmanlıklarımdan bu kadar zaman ertelemem bu diziyi :D

İyiymiş ne güzel daha izleyecek çok fazla bölümün var. Ben 6. sezondayım ama kıyamıyorum izlemeye sadece 4 sezon kaldı. :(

OzaN post: 1424341' Alıntı:

İyiymiş ne güzel daha izleyecek çok fazla bölümün var. Ben 6. sezondayım ama kıyamıyorum izlemeye sadece 4 sezon kaldı. :(

böyle söyleyen bir arkadaşım daha var :D başladığımdan beri yatmadan bi bölüm izlemeden uyuyamaz hale geldim :(

primavera post: 1424345' Alıntı:
böyle söyleyen bir arkadaşım daha var :D başladığımdan beri yatmadan bi bölüm izlemeden uyuyamaz hale geldim :(

Ben en çok sınav döneminde izlemeyi seviyorum. Ne kadar mutsuz hayattan ve sınavlardan bezmiş olursam olayım aralarda Friends izlediğim o 20 dakikalar o kadar harika geliyor ki. :):)

OzaN post: 1424351' Alıntı:

Ben en çok sınav döneminde izlemeyi seviyorum. Ne kadar mutsuz hayattan ve sınavlardan bezmiş olursam olayım aralarda Friends izlediğim o 20 dakikalar o kadar harika geliyor ki. :):)

beni bi ara depresyona sürükleyecekti ama insan bazen hayatlarına özenmiyor değil :D