Revenge izlemelisin bence
İntikam'ı izliyom zaten aynı değilmi seneryo felan ?
Fks14 post: 1424262' Alıntı:
Bazı yerler Türkiye için özel uyarlandı diye biliyorum @xemrexxx
xemrexxx post: 1424266' Alıntı:evet birkaç yer değiştirildi özellikle selen ile ilgili olan ksımlar komple gfarklı
how ı met your mother seviyosan friends'e başla mükemmel eski dizilerinde yeri ayrı hem
ben malesef daha izleme döneminde olanlardanım daha 2. sezondayım ama en büyük pişmanlıklarımdan bu kadar zaman ertelemem bu diziyiOzaN post: 1424311' Alıntı:
Vay izler miydin sen de?
The Following'e bende başladım Çagi'nin konusu sayesinde.
primavera post: 1424331' Alıntı:ben malesef daha izleme döneminde olanlardanım daha 2. sezondayım ama en büyük pişmanlıklarımdan bu kadar zaman ertelemem bu diziyi
OzaN post: 1424341' Alıntı:
İyiymiş ne güzel daha izleyecek çok fazla bölümün var. Ben 6. sezondayım ama kıyamıyorum izlemeye sadece 4 sezon kaldı.
primavera post: 1424345' Alıntı:böyle söyleyen bir arkadaşım daha var başladığımdan beri yatmadan bi bölüm izlemeden uyuyamaz hale geldim
OzaN post: 1424351' Alıntı:
Ben en çok sınav döneminde izlemeyi seviyorum. Ne kadar mutsuz hayattan ve sınavlardan bezmiş olursam olayım aralarda Friends izlediğim o 20 dakikalar o kadar harika geliyor ki.
primavera post: 1424353' Alıntı:beni bi ara depresyona sürükleyecekti ama insan bazen hayatlarına özenmiyor değil
OzaN post: 1424358' Alıntı:
Sende ters etki yapmış normalde depresyondan çıkarması lazım.
primavera post: 1424360' Alıntı:ama çok tatlılar biz o kadar tatlı değiliz
manyak kıskanç biri olduğumu anlamayan kaldımıOzaN post: 1424361' Alıntı:
Bildiğin kıskançlık olmuş seninkisi.