Yabancı Dizi Önerileri

BesaleT post: 1443475 member: 82899' Alıntı:
Entourage nasıl panpa güzel mi başlayalım mı ?

Başla tabi panpa hayatımın dizisidir Entourage
Ne zaman sıkılsam açar izlerim Vincent Chase reyiz yeter izlemek için

Durma başla hemen ilk sezon sıkıcı gelebilir ama sonra karakterlere alışınca onlardan biriymiş gibi hissediyorsun

Dislike'ı da içeren kapsamlı bi beğeni sistemi gelecek ama şimdilik bi şu sorunları halledilsin sonra bol bol atarsın dis.

Merlin'i de bırak Hereos'u izle.
Hele o bitsin Gam Of'un ilk bölümünü izledim unuttum öyle kaldı biri bitsinde öyle.

İMDB ve Dizimag puanları da iyiymiş arkadaşlık falan diyor Friends'e benziyor galiba ama bunda kız yok.

İMDB ve Dizimag puanları da iyiymiş arkadaşlık falan diyor Friends'e benziyor galiba ama bunda kız yok.

4 erkek var 2 si kardeş
Kardeşlerden küçüğü Hollywood starı, diğeride eski dizi oyuncusu, diğer 2 kişide arkadaşları bunların
Dizide istemediğin kadar kız var panpa emin olabilirsin

Hemen şimdi aç izle 1.bölümü

Şimdi izleyemem Türkiye maçı varda gecenin ilerleyen vakitlerinde izleyebilirim. 😎 Favorilere ekledim.

Dur bende yazayım

Game of thronse
How i met your mother
The big bang theory
Da vinci
The walking dead
Şu an aklıma bunlar geldi

Kırmızı yere CISssss'like

Ari Gold efsanedir

BesaleT post: 1443507 member: 82899' Alıntı:
Şimdi izleyemem Türkiye maçı varda gecenin ilerleyen vakitlerinde izleyebilirim. 😎 Favorilere ekledim.

Dizimag sağolsun

Yorum yapmayı unutma panpa

cevaa post: 1443547 member: 83011' Alıntı:
Ayıp ediyon panpa Vince reyiz sevilmezmi yaa
Sevilir elbet
Turtle olsam yanımda hep bi Vincent gibi bi panpam olsun isterdim

nip tuck nasıldır lo @Forumdash ryan murphy i görünce insanın aklına kötü şeyler geliyor
ama kadroda peter dinklage ve famke jensen var
@OzaN

nip tuck nasıldır lo @Forumdash ryan murphy i görünce insanın aklına kötü şeyler geliyor
ama kadroda peter dinklage ve famke jensen var
@OzaN
Ben onu düzenli izlemedim ama cnbc-e'de yabancı dizilere yeni yeni başladiğim zaman en ilgimi çeken dizilerden biriydi. Her rastladiğimda izliyordum. Çok iyi bir dizi gibi geliyordu bana.