Yabancı Dizi Önerileri

Tek kelimeyle osmanlıca konuşanlara tercüme yapılmaz))) mutahassip günümüz türkçesinde de kullanılıyor hava atacaksan baka kelimeler bul)))

işte totoş gibi dinlersen öyle olur

dünyadaki son adamın konusu ilginçmiş haldır huldur kendisine dişi insan arıyor sanırım erkek bulacak çünkü türü komediymiş

A.D nin konusu ilginç ama daha önce benzerlerini sanki çok izlemiş gibiyim

Tek kelimeyle osmanlıca konuşanlara tercüme yapılmaz))) mutahassip günümüz türkçesinde de kullanılıyor hava atacaksan baka kelimeler bul)))
mutahasssip değil mutaassıp olacak beyazsoy

işte totoş gibi dinlersen öyle olur
benim dediğim dizidede uma tuman var ? şimdiki dizidede var bu kadın tüm slap ları kaçırmıyor sanırım

İkisi de kullanılıyor çoğu arapça kelime yanlış geçiyor türkçeye

yine hatalıyım demektense lafı çevirip bir şekilde sıyrıldın işin içinden
bir gün gelecek hatanı kabul ettireceğim
Mesela Estağfurullah kelimesinin asli estagfirüllahdir. Ama çoğunlukla senin yazdığın gibi kullanılıyor mutaassıp

Süpermiş bu, yarım saat felan iyi yani. Uzun zamandır hangi diziyi seçsem diye bekliyordum.

Süpermiş bu, yarım saat felan iyi yani. Uzun zamandır hangi diziyi seçsem diye bekliyordum.
karar verebildinmi ? hepsi güzel gibi duruyor fragman şaşırtıcı olabiliyor bazen

Mesela Estağfurullah kelimesinin asli estagfirüllahdir. Ama çoğunlukla senin yazdığın gibi kullanılıyor mutaassıp
işin aslı kolayı neyse onu söylemektir? her dil kendisini kullanışlı hale getiriyor zamanla.. estagfirillüh gibi zorlama bir kelimeye gerek bile yok bence ..
onu estafurulah diye basit bir şekilde anlatmak yeterli hatta fazla bile

Son düzenleme:
Simdi baktım arapçada da mutaassıpmis))) türkçede bazıları ben dahil mutahassip diyerek yanlış kullanıyormuş

Bu araç estafurulah değil Estağfurullah doğrusu)))) sen iyice budadin)))

Simdi baktım arapçada da mutaassıpmis))) türkçede bazıları ben dahil mutahassip diyerek yanlış kullanıyormuş

Bu araç estafurulah değil Estağfurullah doğrusu)))) sen iyice budadin)))
zorda olsa sonunda bir itiraf alabildik senden

Henüz izlemedimde, yerimlerine kaydettim yarın okul dönüşü izlerim 3 tane final sınavı sonrası halim kalmayacağından garanti diyorum.

@destere

Attığın videodan 4 tane dizi çıkarttım, 1 tanesini zaten izleyecektim,birindende emin değilim.

Galavant 5 Ocak Komedi Müzikal
American Crime Dram (Bi ihtimal)
Back Storm 23 Ocak Polisiye
Agent Carter 7 Ocak (Zaten izleyecektim)

galavant ve american crime i bende izlemeyi düşünüyorum
backstorm a mesafeli yaklaşıyorum şimdilik, bazı şüphelerim var dizi hakkında

agent carter damı varmış senden duydum vallahi tanıtım videosunda onu izlediğimi hatırlamıyorum
tekrar bakmam lazım