kim kazandı acaba ?dizinin ismi= dar yatakta rövaşata
kim kazandı acaba ?dizinin ismi= dar yatakta rövaşata
kendi adına konuşş bence ben bakmam bu diziye emre ve senin önerdiğin dizilere bakmıyorumsahneler mükemmelmiş
resme bakar bakmaz muhteşem bir konusu olduğunu anladım mutlaka izlemeliyiz
çok duygsal ve aile dizisiymişkendi adına konuşş bence ben bakmam bu diziye emre ve senin önerdiğin dizilere bakmıyorum
aile dizisimi sen aile dizisimi izliyorsun 😱😱😱çok duygsal ve aile dizisiymiş
izleyenler öyle söylüyor
evet artık kötü huyları bıraktım aile oğlanı olduk iyimi ?aile dizisimi sen aile dizisimi izliyorsun 😱😱😱
bence resimler mükemmel ben bir aşırılık göremedim hatta çok kapalı gibi geldi bana@xemrexxx konuya konulan resimlere dikkat
Google'a göre direkt +18. Gördükleri an cezayı keserler.evet artık kötü huyları bıraktım aile oğlanı olduk iyimi ?
bence resimler mükemmel ben bir aşırılık göremedim hatta çok kapalı gibi geldi bana
hahaha tam protesto sana yaramış uslanmışsın diyecektimki sonrakını yorumunu görünce vazgeçtimevet artık kötü huyları bıraktım aile oğlanı olduk iyimi ?
bence resimler mükemmel ben bir aşırılık göremedim hatta çok kapalı gibi geldi bana
protesto insanı bozuyor eskiden mükemmel biriydim kötü huylarım yoktuhahaha tam protesto sana yaramış uslanmışsın diyecektimki sonrakını yorumunu görünce vazgeçtim
Güzel duruyor
yeni oyuncumuz iyi duruyor @Harunnn60 [HASHTAG]#hemlockgrove[/HASHTAG]
sizin de ilginizi çeker @destere @sürgünüm
Henüz izlemedim ama izleyeceğim diziler arasında. Önce eldeki komedileri azaltmam lazım. İstersen şimdi başka dizi bak, bunu etkinlik şeklinde beraber izleriz.
Onu öyle yaparız ozaman.Henüz izlemedim ama izleyeceğim diziler arasında. Önce eldeki komedileri azaltmam lazım. İstersen şimdi başka dizi bak, bunu etkinlik şeklinde beraber izleriz.
ama bu gerçekten güzel değil cnm yanı kıskanıyo falan diye gelmeyin hemen aşırı birşeyi yok kesinlike
İzle bakalım 2-3 bölüm çok beğenirsen, bende bakabilirim. Ama Ray Donovan ve Fargo'dan aşağı olursa izlemem.power diye bir dizi var ilk bölümüne baktım konusu bilindik uyuşturucu mafyası ve çetelerle alakalı, farklı bir konu değil ama ilk bölümü bayağı hoştu, dizinin ilk sezonuymuş 5 bölüm yayınlanmış daha....
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 dizi hakkında bilginiz, ilginiz ve alakanız varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?