Helena Tarkan'ın şarkısını söylese yine beğenmezdimBu hafta beğendirdik Helena farkı
Helena Tarkan'ın şarkısını söylese yine beğenmezdimBu hafta beğendirdik Helena farkı
Orasını anladık. Tarkan ve diğerleriHelena Tarkan'ın şarkısını söylese yine beğenmezdim
Söz ve müzik türk birine ait olduğu için evetSanırım şarkının orijinali Demet Akalın'a ait ben öyle anladım. Neyse ikisi de gayet güzel söylemişler zaten.
Demet Akalın'ı değil, Helena'yı oyluyoruzDemet Akalın'ı sevmem ve müzikten pek anlamam ama bence iyi olmuş.
Hep yabancılardan çalıyoruz direkt aklıma o geldi. Konuyu okumamanın zararları Neyse her türlü oyun değişmeyecekDemet Akalın'ı değil, Helena'yı oyluyoruz
Ve etikete değil, konuya tepki bırak
İşte ben size bu konularla bizden alınanları öğretiyorumHep yabancılardan çalıyoruz direkt aklıma o geldi. Konuyu okumamanın zararları Neyse her türlü oyun değişmeyecek
Ah bide ankete katılım göstersenÇok güzel söylemiş Helena nın sese bayılıyorum zaten çok güzel seslendirmiş
Ah bide ankete katılım göstersen
3. de olmasın bi zahmetYaaa yinemi yaaa ben niye anketi unutuyorum yaa yaptım cnm
@Tolstoyevski hedef tamamBu bölümde beklentim 10 kişi katılım, 15 mesaj ve 200 hit olsun ozaman
Sonuçta ölü olan bir taraf
Hani nerde?Gece vakti dinleyip değerlendirmemi yapacağım fakat kısa olacak bu sefer kızdırmamak adına seni.
Eline sağlık tekrardan müzik alanında yenilik getiren oldukça keyifli ve bilgilendirici bir format hele ki geçen haftaki klibi izledikten sonra. @Dosi
Gece vakti demişim ama bu gece dememişim ondan şey olmuş 😱Hani nerde?
Ah tamam kurtardın olayıGece vakti demişim ama bu gece dememişim ondan şey olmuş 😱
Bu sefer bu gece gelecek diyeyim de kendimi de garantiye alayım.