'Yaban Çiçekleri'nin Afişi Yayınlandı! | ATV

O güzelse ben dünyanın en güzeliyim ayol. :F
Bu kıza çirkinmi diyorsun aaaa :D
326307733_185396587469238_2831055283516970287_n.jpg

------

Ooo @serhatt bacım anlıyorsun yakışıklıdan helallll :A :A

Kız @serhatt yakışıklı erkek severde kızlara alerjisi var ona hepsi ecünnü :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Zeyno
  • Güldürdün
Reactions: Zeyno and Angelica
iyisi mi, yonetmen koltugun da cok sevdigim zeynep gunay tan oturuyormus... yeni fark ettim . 🙄

begendigim kimi oyuncular disinda, cok tuttugum bir yonetmenin diziye imza atacak olmasi dolayli ,- ilk bolumu daha bi heyecanla bekliyor olacagim....

@Hobbit diziye seni de bekliyorum 😛

@ömer karataş , @xxAlemdarxx degerli yonetmenimizin > KV dizisinde de calismisligi var.
:pala:

@Emre Ozansoy dizinin kendi basligi acilacak mi ?
acilirsa yorumlara ordan devam ederim .

tesekkurler.

• Okudum
Reactions: Hobbit
iyisi mi, yonetmen koltugun da cok sevdigim zeynep gunay tan oturuyormus... yeni fark ettim . 🙄

begendigim kimi oyuncular disinda, cok tuttugum bir yonetmenin diziye imza atacak olmasi dolayli ,- ilk bolumu daha bi heyecanla bekliyor olacagim....

tesekkurler.
Pazartesi 18.00'de @fav10.net tarafından açılacak.

• Harika
Reactions: Dante

@ömer karataş , @xxAlemdarxx degerli yonetmenimizin > KV dizisinde de calismisligi var.
:pala:

tesekkurler.
Tek bölüm şans veririm. Açıkçası tutacağını sanmıyorum. Bana öyle bir hissiyat geçiremedi. Ama tutarsa Ömer dizisini bitirip yerini alır.

• Beğendim
Reactions: Dante