Varlığı dert.
Niye be güzelim kız ne güzelde yakışmışlar
Varlığı dert.
O güzelse ben dünyanın en güzeliyim ayol.Niye be güzelim kız ne güzelde yakışmışlar
Ooo @serhatt bacım anlıyorsun yakışıklıdan helallllParlak tek başına olsaydı güzel derdim.
Her zaman hayatım.Ooo @serhatt bacım anlıyorsun yakışıklıdan helallll
Ecünnüler de ondan. Hepsi değil ecünnü olmayana ecünnü demem zaten.Bu kıza çirkinmi diyorsun aaaa
Ekli dosyayı görüntüle 125975
------
Kız @serhatt yakışıklı erkek severde kızlara alerjisi var ona hepsi ecünnü
Her zaman hayatım.
------
Ecünnüler de ondan. Hepsi değil ecünnü olmayana ecünnü demem zaten.
Gökçe Bahadır, Demet Evgar, Ceren Moray, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade..... bir sürü.Gerçekten ecünnü demediğin kim var
Gökçe Bahadır, Demet Evgar, Ceren Moray, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade..... bir sürü.
Ne münasebet. Daha çoook var.Ooo bayağı varmış daha az sanıyordum ben
Ne münasebet. Daha çoook var.
2'yi at 6 bölümKızz yolum yolum yolarım bak seni max 26 bölüm diyeceksin
Serbestsin 🤣
Kızzz sen bastonunu bırakabilecen mi elinden
Yok önce bastonla kafanı kırıp sonra bogarim kızzzz demokrasi de ve bende çareler tükenmez merak etme sen 😄🤪Kızzz sen bastonunu bırakabilecen mi elinden
Kızzzz kendini aştın sen artıkYok önce bastonla kafanı kırıp sonra bogarim kızzzz demokrasi de ve bende çareler tükenmez merak etme sen 😄🤪
Pazartesi 18.00'de @fav10.net tarafından açılacak.iyisi mi, yonetmen koltugun da cok sevdigim zeynep gunay tan oturuyormus... yeni fark ettim . 🙄
begendigim kimi oyuncular disinda, cok tuttugum bir yonetmenin diziye imza atacak olmasi dolayli ,- ilk bolumu daha bi heyecanla bekliyor olacagim....
@Hobbit diziye seni de bekliyorum 😛
@Emre Ozansoy dizinin kendi basligi acilacak mi ?
acilirsa yorumlara ordan devam ederim .
tesekkurler.
ivedi geri donusun icin tesekkur ediyorum sevgili aserat forumdasim.Pazartesi 18.00'de @fav10.net tarafından açılacak.
Tek bölüm şans veririm. Açıkçası tutacağını sanmıyorum. Bana öyle bir hissiyat geçiremedi. Ama tutarsa Ömer dizisini bitirip yerini alır.iyisi mi, yonetmen koltugun da cok sevdigim zeynep gunay tan oturuyormus... yeni fark ettim . 🙄
begendigim kimi oyuncular disinda, cok tuttugum bir yonetmenin diziye imza atacak olmasi dolayli ,- ilk bolumu daha bi heyecanla bekliyor olacagim....
@Hobbit diziye seni de bekliyorum 😛
@ömer karataş , @xxAlemdarxx degerli yonetmenimizin > KV dizisinde de calismisligi var.
@Emre Ozansoy dizinin kendi basligi acilacak mi ?
acilirsa yorumlara ordan devam ederim .
tesekkurler.