Teşekkürler.
Evet ben Matmazel değil de Gülten Çayak demeyi tercih ederim kendisine. Çok güzel diziydi. Keşke zamanında izleseymişim dedim bittikten sonra..Sadece gerçek Kuzey Güney fanları bu kadını Gülten Çayak olarak bilir, bu kısmı ayrıca yazmak istedim. Çok güzel diziydi. @dreamy
Eğlenceli yarış olmuş, tebrikler abi. @The_Erinch İsmail beyciğim de kaybetmiş sayılmaz zaten, bu ikilinin yarışında kazanan olmaz... @dreamy
Eline ve emeğine sağlık, geçen hafta yazamamıştım kaldı öyle. Toptan yazmışım say. @Aserat
Ben senin kadar fanatik değilim o konuda.@dreamy Zerrin Tekindor'un yaşını bilmemen EŞİTTİR benim Nebahat Çehre'nin yaşını bilmemem.
Kadını çok sevdiğini, dizideki adını söylüyorsun ama yaşını bilmiyorsun. Etme bulma dünyası oh olsun sana.
Hani cuma okuyacaktın şaşırttın.Evet ben Matmazel değil de Gülten Çayak demeyi tercih ederim kendisine. Çok güzel diziydi. Keşke zamanında izleseymişim dedim bittikten sonra..
@dreamy bölümü okuyunca kafasını duvarlara vuracak çok kritik yerlerde hata yapmış hep. @The_Erinch
Cidden ya o tahmini hangi kafada yapmışım anlamadım...Zeki Alasyada çok kötü tökezlemiş.
Son gece kafa dağıtayım dedim.Hani cuma okuyacaktın şaşırttın.
En iyisini yaptın da kafa dağıtayım derken hatalar yüzünden iyice moralin bozulmasın.Son gece kafa dağıtayım dedim.
Zaten birkaç gün önce okumuştum yorumları erteledim, çok etiket var diye. Artık eski aktifliğime dönebilirim.En iyisini yaptın da kafa dağıtayım derken hatalar yüzünden iyice moralin bozulmasın.
Dön dön hep ders nereye kadar.Zaten birkaç gün önce okumuştum yorumları erteledim, çok etiket var diye. Artık eski aktifliğime dönebilirim.
Konuları son haftaya bıraktığım için oldu tüm bunlar... Sonunda aydınlığa kavuşmama az kaldı.Dön dön hep ders nereye kadar.
Uydurma be, kadının yıllar önce oynadığı karakterin soyadına kadar biliyorsun.Ben senin kadar fanatik değilim o konuda.
Teşekkürler.
Böyle bir kıstas olamaz, ben hayranı olmadığım çoğu ismin de oynadığı karakterleri soyadına kadar biliyorum ki.Uydurma be, kadının yıllar önce oynadığı karakterin soyadına kadar biliyorsun.
Bal gibi de olur, kılıf arama.Böyle bir kıstas olamaz, ben hayranı olmadığım çoğu ismin de oynadığı karakterleri soyadına kadar biliyorum ki.
Merakla bekliyoruz @Sherlock#YaTutarsa ekranlara dönüyor! @eskici ve @Sherlock'un konuk olacağı yeni bölümüyle yarın 20.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 90264
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @emreemreu @Araf @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @12.Adam @Felon @STARAN
@Sherlock 'a bak sen. Bizim kanala konuk olup paranın tadına varınca kendini programlara adamış @Tolstoyevski @xdragxx @MEnes @MasacRE#YaTutarsa ekranlara dönüyor! @eskici ve @Sherlock'un konuk olacağı yeni bölümüyle yarın 20.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 90264
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @emreemreu @Araf @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @12.Adam @Felon @STARAN
Kanımı dondurdu kendisi...@Sherlock 'a bak sen. Bizim kanala konuk olup paranın tadına varınca kendini programlara adamış @Tolstoyevski @xdragxx @MEnes @MasacRE