Ödül de ödül olsa Yılın En İyi Hayal Kırıklığına Uğrayanı.Ödül alıyorum kolay değil bu işler.
Ödül de ödül olsa Yılın En İyi Hayal Kırıklığına Uğrayanı.Ödül alıyorum kolay değil bu işler.
Çok yerinde bir ödül bence.Ödül de ödül olsa Yılın En İyi Hayal Kırıklığına Uğrayanı.
Teşekkürler.Emeğinize sağlık keyifli bölüm hazırlanmış 🤗🤗🤗
Sıra senin etkinliğindeeee...oradada sıramı bekliyorumBu hafta bayağı yaşı sormuşsun.Emeğine sağlık @Aserat.
@The_Erinch @dreamy tebrikler arkadaşlar ama birinciye bir tık daha fazla tebrikler.
Teşekkürler heyatım.Bu hafta bayağı yaşı sormuşsun.Emeğine sağlık @Aserat.
@The_Erinch @dreamy tebrikler arkadaşlar ama birinciye bir tık daha fazla tebrikler.
Zeki Alasyada çok kötü tökezlemiş.
Yani o gerçekten çok talihsiz oldu adamın o kadar genç göstermediği yüz metre öteden belli zaten.Zeki Alasyada çok kötü tökezlemiş.
Bu hafta Forumdash var sonraki hafta sen. Aklımda, unutmadım.Sıra senin etkinliğindeeee...oradada sıramı bekliyorum
Çok bekletmeeeeeeeee
Yaşlı Kurt arkalı önlüyüz..Bu hafta Forumdash var sonraki hafta sen. Aklımda, unutmadım.
Şimdi testimi hazırlıyorum
Farkındayım..
4 bölümdür soruyorum yeni mi fark ettin.
Teşekkürler konuya da bir beğeni alırsak.@dreamy Zerrin Tekindor'un yaşını bilmemen EŞİTTİR benim Nebahat Çehre'nin yaşını bilmemem.
Kadını çok sevdiğini, dizideki adını söylüyorsun ama yaşını bilmiyorsun.Etme bulma dünyası oh olsun sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?