Ayoll demelilerdiVampirlerin Türkçe konuşup, "lan" diyerek argo kullanması komik geldi.![]()
Elçin Sangu'dan duyarsın artık. Hiç ciddi durmuyor dizi. Vampirin "lan" demesi.Ayoll demelilerdi![]()
![]()
![]()
Aaa sende vampirlerin olduğuna inanıp antıklı geliyorda lan demelerimi inandırıcı mantıklı gelmiyorElçin Sangu'dan duyarsın artık. Hiç ciddi durmuyor dizi. Vampirin "lan" demesi.![]()
Türkiye'de vampir dizisinin olması mantıklı gelmiyor bana işte. Vampirlere inanıp inanmama mevzusu değil yani. Nereye çektin konuyu.Aaa sende vampirlerin olduğuna inanıp antıklı geliyorda lan demelerimi inandırıcı mantıklı gelmiyorHer şey normal bir o anormal
![]()
![]()
@xemrexxx
Vampir olması sana mantıklı gelmiş ama lan demesi gelmemişTürkiye'de vampir dizisinin olması mantıklı gelmiyor bana işte. Vampirlere inanıp inanmama mevzusu değil yani. Nereye çektin konuyu.![]()
Türkiye'de vampir dizisinin olması ayrı bir mantıklı değil, "lan" demeleri ayrı mantıklı değil. Senin amacın olayı başka yere çekmek sanırım.Vampir olması sana mantıklı gelmiş ama lan demesi gelmemiş![]()
![]()
![]()
İzleyecekmisin sende para boldurTürkiye'de vampir dizisinin olması ayrı bir mantıklı değil, "lan" demeleri ayrı mantıklı değil. Senin amacın olayı başka yere çekmek sanırım.![]()
Fındık tarlam yok ki sizin gibi, paramız olsun.İzleyecekmisin sende para boldur![]()
![]()
![]()
Kaçakcılık yapıyor gibi bir tipin varFındık tarlam yok ki sizin gibi, paramız olsun.![]()
İnsanları tipiyle de olsa yargılama. Bu işin şakası olmaz.Kaçakcılık yapıyor gibi bir tipin var![]()
![]()
![]()
Avatarını diyorum ayoll burada üyelerin tipi avatarıdır ve fena bakıyorİnsanları tipiyle de olsa yargılama. Bu işin şakası olmaz.
Avatarda yüz bile gözükmüyor, bakmıyor bile. Yine top ağlarda, kendi kalene gol attın.Avatarını diyorum ayoll burada üyelerin tipi avatarıdır ve fena bakıyor![]()
![]()
![]()
Aman şu içindeki gocamanı çıkar ayoll geçen Masacre de vardı öncekı avatarındakı bakıslarını söylemiştim cinsi sapık gibib akıyor diye bir türlü anlamıyorsun kıAvatarda yüz bile gözükmüyor, bakmıyor bile. Yine top ağlarda, kendi kalene gol attın.![]()
Sen git önce Mecnun olarak izle. Sen tarihi eser diziyle konuşuyorsun. Adam orada rol yapıyor. Mecnun olarak izle, aynı kendisi.Aman şu içindeki gocamanı çıkar ayoll geçen Masacre de vardı öncekı avatarındakı bakıslarını söylemiştim cinsi sapık gibib akıyor diye bir türlü anlamıyorsun kı![]()
![]()
Şu dizide favori kötü karakterimde oradan kuruyorum bu cümleleri![]()
![]()
![]()
Aaa o karakterle bağlaştırıp konusuyorum senle ben Mecnun olarak bilmem busun senSen git önce Mecnun olarak izle. Sen tarihi eser diziyle konuşuyorsun. Adam orada rol yapıyor. Mecnun olarak izle, aynı kendisi.
Sincap mı koyayım senin gibi?![]()
Bir kadınla uğraşamazsın. @denizz19 ile uğraşırsın ama bir kadınla asla.Aaa o karakterle bağlaştırıp konusuyorum senle ben Mecnun olarak bilmem busun sen![]()
![]()
![]()
O Ne demek şimdi![]()
Seni övmüş sanırımBir kadınla uğraşamazsın. @denizz19 ile uğraşırsın ama bir kadınla asla.![]()