Bir de bizim İsviçre de kurulu düzenimiz var yoksa törkiyye cennet cennet yigenim de utanmazsan ' @The_Erinch @Dosi @Forumdash @Angelica @serhatt
İskandinav ülkelerinden herhangi birisi olur diyecektim zaten hepsi İskandinav ülkeleriymiş... Bir de Avustralya kıtasını severdim ondan da Yeni Zelanda varmış... Norveç veya Yeni Zelanda olabilir... İsveç de olabilir neden olmasın...@MEnes Seni hangisine yollayalım
İsveç'i sona attın, sana kapıları kapatırızİskandinav ülkelerinden herhangi birisi olur diyecektim zaten hepsi İskandinav ülkeleriymiş... Bir de Avustralya kıtasını severdim ondan da Yeni Zelanda varmış... Norveç veya Yeni Zelanda olabilir... İsveç de olabilir neden olmasın...
Bana bana MEnes'e kapıları kapatır mısın gerçekten de...İsveç'i sona attın, sana kapıları kapatırız
Norveç bizden daha pahalı bir ülke
Bize de nazar değdi, enflasyon %5'e yükseldi en son. Zor günler geçiriyoruz.Vay çakal vay, o zamana kadar en fazla 1.50 Euro olacağının farkındasın demek.
Ya ne kadar yüksek, nasıl dayanıyorsunuz o kadar enflasyona.Bize de nazar değdi, enflasyon %5'e yükseldi en son. Zor günler geçiriyoruz.
Son 35 yılın en yüksek enflasyon oranından bahsediyoruz. Hafife alma.Ya ne kadar yüksek, nasıl dayanıyorsunuz o kadar enflasyona.
1 litre süt 1 eurodan 1.50'ye mi yükseldi, ne oldu?Son 35 yılın en yüksek enflasyon oranından bahsediyoruz. Hafife alma.
Geç sen dalganı. Sizi %5'lik enflasyona razı olacak hale getirenler utansın.1 litre süt 1 eurodan 1.50'ye mi yükseldi, ne oldu?
Yok len ciddi soruyorum. 1.25 mi oldu?Geç sen dalganı. Sizi %5'lik enflasyona razı olacak hale getirenler utansın.
Henüz büyük bir değişiklik yok, yılbaşından sonra her şey belli olacak. Sütün son fiyatı da hala 89 cent diye biliyorum.Yok len ciddi soruyorum. 1.25 mi oldu?
Ben aslında ülkeleri kendi içinde karşılaştırıyorum. Almanya hiçbir zaman 4'ün üstüne çıkmadı. %5 ciddi bir rakam. Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'de oranlar 2016'ya kadar 6 ile 8 arasındaydı.%5 mi 😱😱😱 Ben Türkiye nin en son ne zaman tek haneli Enflasyon gördüğünü bile hatırlamıyorum 🤷🤷 @kerem