Yılmaz Şahin Demişti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,708
Puanı
1,060
Bilindiği gibi MY Kösem'de Sultan Ahmet'in ölümünden sonra Kösmüş Hatun ve Halimem sultanım ittifak yapmıştı.İki isim iktidarı paylaşmak üzere anlaşmış, elde ettiği güçle yetinmeyen Kösmüş Hatun ilerleyen yıllarda Halimemi hain ilan edip tahtan uzaklaştırmıştı.

Sezon finalinde ise Halime yandaşlarını darbeci-hain ithamıyla ortadan kaldırmıştı. Sergilnen bu tiyatroda castın yarısı can vermişti. İşte güç için insan hayatını hiçe sayan bu oyun dün akşam Türkiye^de uygulandı.Diziyi izleyenler provkasyona gelmeyerek evlerinde dururken TRT'deki muadilini izleyenler galeyana geldi...

not: bu olayı farkeden @pompy e teşekkürler @Bully ve @ozgur2113 e yazıklar :A

@Çiğdem- @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @vadikızı
maxresdefault.jpg muhtesem-yuzyil-kosem-30-son-bolum-ozetidetaylarijpg.jpg

ARKA SOKAKLARDA İŞLENDİ AZmi darbe yapmaya çalıştı pkk yayla berebar başaramayıncada ekibi hastahanede patlattı ümraniye devlet hastahanesinde @xemrexxx @Harunnn60

Bilindiği gibi MY Kösem'de Sultan Ahmet'in ölümünden sonra Kösmüş Hatun ve Halimem sultanım ittifak yapmıştı.İki isim iktidarı paylaşmak üzere anlaşmış, elde ettiği güçle yetinmeyen Kösmüş Hatun ilerleyen yıllarda Halimemi hain ilan edip tahtan uzaklaştırmıştı.

Sezon finalinde ise Halime yandaşlarını darbeci-hain ithamıyla ortadan kaldırmıştı. Sergilnen bu tiyatroda castın yarısı can vermişti. İşte güç için insan hayatını hiçe sayan bu oyun dün akşam Türkiye^de uygulandı.Diziyi izleyenler provkasyona gelmeyerek evlerinde dururken TRT'deki muadilini izleyenler galeyana geldi...

not: bu olayı farkeden @pompy e teşekkürler @Bully ve @ozgur2113 e yazıklar :A

@Çiğdem- @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 51086 Ekli dosyayı görüntüle 51087
ARKA SOKAKLARDA İŞLENDİ AZmi darbe yapmaya çalıştı pkk yayla berebar başaramayıncada ekibi hastahanede patlattı ümraniye devlet hastahanesinde @xemrexxx @Harunnn60
pompyce dilini çözmüşsün Emre . :A Artık çevirileri de sen yaparsın. :A

İlk baslarda izliyordum ama sonra biraktim :D benzer olabilir ama gercek olamaz abartmayalim lütfen :D
emre size gönderme yaptı benim ceza aldığım konu zamanında

Ya ben anlamadım şu işi doğru anlat. :D Noldu ki Kösem'de?
ilk yazdığım arka sokaklardı kösemde halime askerle darbe yapıp hatta camide osmanı öldüreceklerdi osmanın yandaşları engel olmuştu yedikule zindanında öldürüldü
örnek camidede asker kesilmesi halk tarafından kösemde hepsini idam etti tarih kitabına göre taksime astı kafalarını

@Harunnn60

emre size gönderme yaptı benim ceza aldığım konu zamanında

ilk yazdığım arka sokaklardı kösemde halime askerle darbe yapıp hatta camide osmanı öldüreceklerdi osmanın yandaşları engel olmuştu yedikule zindanında öldürüldü
örnek camidede asker kesilmesi halk tarafından kösemde hepsini idam etti tarih kitabına göre taksime astı kafalarını

@Harunnn60
Fazla gönderme yapmasin o komedyenlik yapsin daha iyi olur :D

Tamamda ne alakasi var simdi bu olaylarin :D
camide asker ölmüste aynısını halimede camide yapmaya çalıştı halime darbe yaptı ve pahdişahıda camide asker tarafından öldürmeye çalıştı diğer askerler engel oldu ama budurumda darbeci bir asker öldürüldü camide arkadan kafası kesilerek

nediyorsun ama benziyor ama şuna gönderme yaptı vadi herşeyi biliyora
Vadi olayi baska mesela orda gercek hayatta yasayan birisi ismi degistirilmis bir sekilde oynuyordu adami dizide öldürdüler birkac gün sonra adam gercekte de öldü ama adamlar derin devketi falan anlatiyor zaten kösem ise osmanliyi anlatiyor yillar öncesini yani :D

Vadi olayi baska mesela orda gercek hayatta yasayan birisi ismi degistirilmis bir sekilde oynuyordu adami dizide öldürdüler birkac gün sonra adam gercekte de öldü ama adamlar derin devketi falan anlatiyor zaten kösem ise osmanliyi anlatiyor yillar öncesini yani :D
ben boşuna 2.osmanlı dememişin halkın polisinin darbe konusunda