Yıldızlar Yarışıyor Kuralları

en baştan kurallar koyulması bence iyi olmuş yarışma ilerlerken anlık kurallar olmuyor çünkü 🙂 jokerlerden birşey anlamadım ben joker falan karıştırmam @xemrexxx

şu kadın ünlüleri seçen kişiler benim bulunduğum yarışmada kadın ünlü seçmek büyük cesaret isterdi o cesareti göstermişsiniz ama şimdi bedelini ödeyinde görün bakalım

Oyunculuğa baksana totoş.
@Çiğdem- Bak düdük puan kabul etmiyorum.
aaa yüksek puamı istiyorsun birde berenle

beren, meryem, zeynep çamcı,berguzer korel
@sokak sanati @Billy Kane @vadikızı @HachiKo
sizler büyük cesaret örneği göstermişsiniz ama işime gelir benim aşşağı atılıcaklar belli

bakın @denizz19 ve @Aserat beni sizden iyi tanıyorlar netür kadın oyunculara okey diyeceğimi anlamışlar hazalla binnuru seçmişler

kenan imirzalıoğlu, kıvanç, buğra, ali atay, engin günaydını seçen
@ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Mr.At ise turnayı gözünden vurmuşlar

engün akyüreki seçen murat ise ayy o kim bee

Hazal Kaya'yı kıskanmıyorsun yani güzellikte seni 5 ile çarpar

Hazal Kaya'yı kıskanmıyorsun yani güzellikte seni 5 ile çarpar
hazal sevdiğim nadir kadın oyunculardan güzelliği 0 olduğu için sevdiğimi söyleyen arkadaşalr var gerçi ama doğruda olabilir

sonuc olarak binnurla hazal benim gözüme batmayak isimler doğru hamle yapmışsınız ama diğerleri meryem beren falan allah onları benden korusun vlla

@Çiğdem- sen jüri misin

Kıskançlıktan kuduracaksin bu yarışmada.
İzle ve gör.

@Bully tavsiye ettiğin sahne varsa alabilirim. Suan 15 sahne çıkarttım ama atlamış olma ihtimalim var.
@ozgur2113 Beren'in en sevdiğin sahnelerinden tavsiyen var mı.

@xemrexxx Hazal ile ilgili sahne bulamıyorum yalnız değişime gidebilirim bilgine
git cnm kdın oyunculara iyi puan vermek büyük ahıma gidicekti başka seç kadın oyuncuya iyi puan verme ihtimalim ortadan kalksın

@sokak sanati yok ben yarışmacıyım barış falay 🙂🙂🙂

ama senin diğerlerine göre avantajın var kıvanca odaklanırsam sadece iyi verebilirim ama berene bakarsam vermem

@Çiğdem- Baris Falay mi.ss İyi oyuncu secmissin.
Beren'in kadınlıgini ve vahsiligini izleme sadece oyuncu olarak bak.

Yahu sahne yok ki hiç
sahne bulmanıza gerek yokki cnm normal bölümden alabilyorsun mesala aşkı memnunun 3.bölümünü veriyorsun emreye 33 37 dakka arasını seçiyorum diyorsun

ama değiştirmek istiyorsan başka oyuncu seç sensiz olmaz yarışma başka oyuncumu yok 🙂🙂🙂

Hee
tamam o zaman olur ben Gökçe Bahadır ile geleceğim @xemrexxx bilgine

Hee
tamam o zaman olur ben Gökçe Bahadır ile geleceğim @xemrexxx bilgine
@xemrexxx bölümleri kesmicek sürelerini koyucak bizler tıklayıp izlicekmişiz ama normal bölümlerden seçebiliyorsun 4.bölümden örneğin şu dakıka aralığını seçtim diyorsun bizde o dakıka aralığına gelip bakıcaz 🙂🙂🙂

gökçe bahadır demek iyi iyi gözüme kestirdiğim birisi daha çıktı

Ya da vazgeçtim @xemrexxx Hazal Kaya ile devam ediyorum
son kararım

Aynen öyle o kadar komik Burhan Altıntop sahneleri var ki Youtube'de şimdi yarışma sayesinde yeniden izliyorum gül gül yarıldım.

Ayrıca Galip Derviş ve Vavien'den de sahnlerimiz olacak.