Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
hahahahah senmisin ayoll benim olduğum yerde kadın oyuncu seçen hemde beren 😵😵😵
aaa yüksek puamı istiyorsun birde berenleOyunculuğa baksana totoş. @Çiğdem- Bak düdük puan kabul etmiyorum.
Hazal Kaya'yı kıskanmıyorsun yani güzellikte seni 5 ile çarparaaa yüksek puamı istiyorsun birde berenle
beren, meryem, zeynep çamcı,berguzer korel
@sokak sanati @Billy Kane @vadikızı @HachiKo
sizler büyük cesaret örneği göstermişsiniz ama işime gelir benim aşşağı atılıcaklar belli
bakın @denizz19 ve @Aserat beni sizden iyi tanıyorlar netür kadın oyunculara okey diyeceğimi anlamışlar hazalla binnuru seçmişler
kenan imirzalıoğlu, kıvanç, buğra, ali atay, engin günaydını seçen
@ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Mr.At ise turnayı gözünden vurmuşlar
engün akyüreki seçen murat ise ayy o kim bee
hazal sevdiğim nadir kadın oyunculardan güzelliği 0 olduğu için sevdiğimi söyleyen arkadaşalr var gerçi ama doğruda olabilirHazal Kaya'yı kıskanmıyorsun yani güzellikte seni 5 ile çarpar
git cnm kdın oyunculara iyi puan vermek büyük ahıma gidicekti başka seç kadın oyuncuya iyi puan verme ihtimalim ortadan kalksın@xemrexxx Hazal ile ilgili sahne bulamıyorum yalnız değişime gidebilirim bilgine
iyi seçim yapmıştın hazal benim sevdiğim nadir kadın oyunculardandır@xemrexxx ben yarışmadan çekiliyorum jüri olarak alıyorsan alabilirsin yoksa çıkıyorum bilgine.
Yahu sahne yok ki hiçiyi seçim yapmıştın hazal benim sevdiğim nadir kadın oyunculardandır
aşkı memnun sahneleri sonra maral falan en azından benden yüksek alırdın
sahne bulmanıza gerek yokki cnm normal bölümden alabilyorsun mesala aşkı memnunun 3.bölümünü veriyorsun emreye 33 37 dakka arasını seçiyorum diyorsunYahu sahne yok ki hiç
Hee tamam o zaman olur ben Gökçe Bahadır ile geleceğim @xemrexxx bilginesahne bulmanıza gerek yokki cnm normal bölümden alabilyorsun mesala aşkı memnunun 3.bölümünü veriyorsun emreye 33 37 dakka arasını seçiyorum diyorsun
ama değiştirmek istiyorsan başka oyuncu seç sensiz olmaz yarışma başka oyuncumu yok 🙂🙂🙂
@xemrexxx bölümleri kesmicek sürelerini koyucak bizler tıklayıp izlicekmişiz ama normal bölümlerden seçebiliyorsun 4.bölümden örneğin şu dakıka aralığını seçtim diyorsun bizde o dakıka aralığına gelip bakıcaz 🙂🙂🙂Hee tamam o zaman olur ben Gökçe Bahadır ile geleceğim @xemrexxx bilgine
Ya da vazgeçtim @xemrexxx Hazal Kaya ile devam ediyorum son kararım@xemrexxx bölümleri kesmicek sürelerini koyucak bizler tıklayıp izlicekmişiz ama normal bölümlerden seçebiliyorsun 4.bölümden örneğin şu dakıka aralığını seçtim diyorsun bizde o dakıka aralığına gelip bakıcaz 🙂🙂🙂
gökçe bahadır demek iyi iyi gözüme kestirdiğim birisi daha çıktı
Aynen öyle o kadar komik Burhan Altıntop sahneleri var ki Youtube'de şimdi yarışma sayesinde yeniden izliyorum gül gül yarıldım.aaa yüksek puamı istiyorsun birde berenle
beren, meryem, zeynep çamcı,berguzer korel
@sokak sanati @Billy Kane @vadikızı @HachiKo
sizler büyük cesaret örneği göstermişsiniz ama işime gelir benim aşşağı atılıcaklar belli
bakın @denizz19 ve @Aserat beni sizden iyi tanıyorlar netür kadın oyunculara okey diyeceğimi anlamışlar hazalla binnuru seçmişler
kenan imirzalıoğlu, kıvanç, buğra, ali atay, engin günaydını seçen
@ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Mr.At ise turnayı gözünden vurmuşlar
engün akyüreki seçen murat ise ayy o kim bee