Yıldızlar Yarışıyor Kuralları

en baştan kurallar koyulması bence iyi olmuş yarışma ilerlerken anlık kurallar olmuyor çünkü 🙂 jokerlerden birşey anlamadım ben joker falan karıştırmam @xemrexxx :F:F:F

şu kadın ünlüleri seçen kişiler benim bulunduğum yarışmada kadın ünlü seçmek büyük cesaret isterdi o cesareti göstermişsiniz ama şimdi bedelini ödeyinde görün bakalım :A:A:A

Oyunculuğa baksana totoş.:F @Çiğdem- Bak düdük puan kabul etmiyorum.:F
aaa yüksek puamı istiyorsun birde berenle :F:F:F

beren, meryem, zeynep çamcı,berguzer korel
@sokak sanati @Billy Kane @vadikızı @HachiKo
sizler büyük cesaret örneği göstermişsiniz ama işime gelir benim aşşağı atılıcaklar belli:A:A:A

bakın @denizz19 ve @Aserat beni sizden iyi tanıyorlar netür kadın oyunculara okey diyeceğimi anlamışlar hazalla binnuru seçmişler:A

kenan imirzalıoğlu, kıvanç, buğra, ali atay, engin günaydını seçen
@ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Mr.At ise turnayı gözünden vurmuşlar :A:A:A

engün akyüreki seçen murat ise ayy o kim bee :F:F:F

sizler büyük cesaret örneği göstermişsiniz ama işime gelir benim aşşağı atılıcaklar belli:A:A:A

bakın @denizz19 ve @Aserat beni sizden iyi tanıyorlar netür kadın oyunculara okey diyeceğimi anlamışlar hazalla binnuru seçmişler:A

@ozgur2113 @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Mr.At ise turnayı gözünden vurmuşlar :A:A:A

Hazal Kaya'yı kıskanmıyorsun yani güzellikte seni 5 ile çarpar :F

Hazal Kaya'yı kıskanmıyorsun yani güzellikte seni 5 ile çarpar :F
hazal sevdiğim nadir kadın oyunculardan güzelliği 0 olduğu için sevdiğimi söyleyen arkadaşalr var gerçi ama doğruda olabilir:A:A:A

sonuc olarak binnurla hazal benim gözüme batmayak isimler doğru hamle yapmışsınız ama diğerleri meryem beren falan allah onları benden korusun vlla :A:A:A

@Çiğdem- sen jüri misin:(

Kıskançlıktan kuduracaksin bu yarışmada.:A İzle ve gör. :F

@Bully tavsiye ettiğin sahne varsa alabilirim. Suan 15 sahne çıkarttım ama atlamış olma ihtimalim var.:D @ozgur2113 Beren'in en sevdiğin sahnelerinden tavsiyen var mı. :Z

@xemrexxx Hazal ile ilgili sahne bulamıyorum yalnız değişime gidebilirim bilgine :D
git cnm kdın oyunculara iyi puan vermek büyük ahıma gidicekti başka seç kadın oyuncuya iyi puan verme ihtimalim ortadan kalksın :A:A:A

@sokak sanati yok ben yarışmacıyım barış falay 🙂🙂🙂

ama senin diğerlerine göre avantajın var kıvanca odaklanırsam sadece iyi verebilirim ama berene bakarsam vermem :F:F:F

Yahu sahne yok ki hiç :D
sahne bulmanıza gerek yokki cnm normal bölümden alabilyorsun mesala aşkı memnunun 3.bölümünü veriyorsun emreye 33 37 dakka arasını seçiyorum diyorsun :F:F:F

ama değiştirmek istiyorsan başka oyuncu seç sensiz olmaz yarışma başka oyuncumu yok 🙂🙂🙂

sahne bulmanıza gerek yokki cnm normal bölümden alabilyorsun mesala aşkı memnunun 3.bölümünü veriyorsun emreye 33 37 dakka arasını seçiyorum diyorsun :F:F:F

ama değiştirmek istiyorsan başka oyuncu seç sensiz olmaz yarışma başka oyuncumu yok 🙂🙂🙂
Hee :F tamam o zaman olur ben Gökçe Bahadır ile geleceğim @xemrexxx bilgine :D

Hee :F tamam o zaman olur ben Gökçe Bahadır ile geleceğim @xemrexxx bilgine :D
@xemrexxx bölümleri kesmicek sürelerini koyucak bizler tıklayıp izlicekmişiz ama normal bölümlerden seçebiliyorsun 4.bölümden örneğin şu dakıka aralığını seçtim diyorsun bizde o dakıka aralığına gelip bakıcaz 🙂🙂🙂

gökçe bahadır demek iyi iyi gözüme kestirdiğim birisi daha çıktı
:A:A:A

@xemrexxx bölümleri kesmicek sürelerini koyucak bizler tıklayıp izlicekmişiz ama normal bölümlerden seçebiliyorsun 4.bölümden örneğin şu dakıka aralığını seçtim diyorsun bizde o dakıka aralığına gelip bakıcaz 🙂🙂🙂

gökçe bahadır demek iyi iyi gözüme kestirdiğim birisi daha çıktı
:A:A:A
Ya da vazgeçtim @xemrexxx Hazal Kaya ile devam ediyorum :F son kararım :A

Aynen öyle o kadar komik Burhan Altıntop sahneleri var ki Youtube'de şimdi yarışma sayesinde yeniden izliyorum gül gül yarıldım. :F

Ayrıca Galip Derviş ve Vavien'den de sahnlerimiz olacak. :A