Demek ki sürekli bir haksızlık var deli miyim ben kendi kendime isyan edeyimBen de uzatmak istemem.. Kaç kere aynı isyan(lardan) yaptiğin için sebebini öğrenmek istedim.
Demek ki sürekli bir haksızlık var deli miyim ben kendi kendime isyan edeyimBen de uzatmak istemem.. Kaç kere aynı isyan(lardan) yaptiğin için sebebini öğrenmek istedim.
Hemen acayim ne tarz bir muhabbet olsunSen Ayy azıcık muhabbet aç konuşalım Ada'm akili birşey olsun
+18 olsun bu aralar ergenliğime giriyorum da yeni yeniHemen acayim ne tarz bir muhabbet olsun
Emin misin gece gece sıkinti olmasin sonra+18 olsun bu aralar ergenliğime giriyorum da yeni yeni
Aslında adaletsizlik yok. Sen dipsiz bir kuyuya taş atıyorsun bizi de çekiyorsun içine Kuyunun adı zevkler ve renklerDemek ki sürekli bir haksızlık var deli miyim ben kendi kendime isyan edeyim
Hay zevkineAslında adaletsizlik yok. Sen dipsiz bir kuyuya taş atıyorsun bizi de çekiyorsun içine Kuyunun adı zevkler ve renkler
Hadi patlat bi şarkı neşemiz yerine gelsin asfsdagaafahaHay zevkine
84 izlenme almışım 1 günde çok iyi sonuçHadi patlat bi şarkı neşemiz yerine gelsin asfsdagaafaha
Sılaya tweetle belki rt yersin filan belki de engel84 izlenme almışım 1 günde çok iyi sonuç
Yaptım zaten ama hiçbir şey yapmadı nötr olduğunu söyledi Bugün 84 yarın 168 izlenme olmalı artış yaşamalıyız Benim Nazlı'dan ne eksiğim varSılaya tweetle belki rt yersin filan belki de engel
Hiç bonus kafanla fazlaliğin bile var Ses aynı ikinizde de yok, klip desen aynı yampirik yumpirikYaptım zaten ama hiçbir şey yapmadı nötr olduğunu söyledi Bugün 84 yarın 168 izlenme olmalı artış yaşamalıyız Benim Nazlı'dan ne eksiğim var
Ayy sus :ssHiç bonus kafanla fazlaliğin bile var Ses aynı ikinizde de yok, klip desen aynı yampirik yumpirik