Seni de anlamak lazım kırk yılın başı bir yarışmada başarı yakalayıp şampiyon olacan sevin bakalım hakkındır
Seni de anlamak lazım kırk yılın başı bir yarışmada başarı yakalayıp şampiyon olacan sevin bakalım hakkındır
İşte beni anlayan tek insan. Başkası olsa bu kadar rahat konuşmazdım belki deSeni de anlamak lazım kırk yılın başı bir yarışmada başarı yakalayıp şampiyon olacan sevin bakalım hakkındır
Hazar ayrı Serenay ayrı yani o yüzdenNiye şaşırdın ki Hazar'a karşı da Kenan'a destek olmadı mı demek ki seviyormuş Zaten Serenay'ı hiç sevmez @OzaN. ss
Şampiyonluğun gerçekten sevindirir beni zaten 20 puan farkla önde başlayacağın için bir umudum yoktu yani yine de bozuntuya vermemeye çalıştımİşte beni anlayan tek insan. Başkası olsa bu kadar rahat konuşmazdım belki de
Şimdi de Serenay'a oylar yağıyor ben de bir halini hatrını sorayım bariHazar ayrı Serenay ayrı yani o yüzden
Oh olsun sana final biletini aldın diye çok emin konuşuyordunŞampiyonluğun gerçekten sevindirir beni zaten 20 puan farkla önde başlayacağın için bir umudum yoktu yani yine de bozuntuya vermemeye çalıştım
Kösem'i Nurgülle batasıca.ss Meryem'i evlenesice.ss @xemrexxx
Kaybetsem de çok az farkla kaybedecem fark 20 değil de 10-15 falan olsaydı görürdün sen gününüOh olsun sana final biletini aldın diye çok emin konuşuyordun
Kösem'i Nurgülle batasıca.ss