Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 11.Hafta

Kurallar baştan belliydide bir şey anlamış mıydın o kurallardan.ss
Anladım anlamasına da işte gereksiz işlerdi yani Çiğdem'in dediğin gibi kavga da çıkmıştı o kurallar yüzünden biz standart şekilde bildiğimiz gibi gidelim güzelce bitirelim yarışmayı yoksa @Çiğdem- in gazabından seni kimse kurtaramaz :A

Anladım anlamasına da işte gereksiz işlerdi yani Çiğdem'in dediğin gibi kavga da çıkmıştı o kurallar yüzünden biz standart şekilde bildiğimiz gibi gidelim güzelce bitirelim yarışmayı yoksa @Çiğdem- in gazabından seni kimse kurtaramaz :A

@Çiğdem- fındık toplamaya mı ne gidiyor ne gazabından bahsediyorsun :A arkamda pompy var bir patlamaya bakar her şey :F :F

puan yüzünden elenirsem olay çıkartırım vlla :A :A :A

@MayısKralı benim attığım sahneyi kullanmamışsın. Demek ki videoma bakmasam elenecektim yani. Yanlış video koymuşsun ben mi yanlış attım deyip özel mesaja baktım ama sen yanlış koymuşsun biraz dikkat et lütfen. :)

Videom bu oy kullanan varsa yeniden kullansın.

@MayısKralı benim attığım sahneyi kullanmamışsın. Demek ki videoma bakmasam elenecektim yani. Yanlış video koymuşsun ben mi yanlış attım deyip özel mesaja baktım ama sen yanlış koymuşsun biraz dikkat et lütfen. :)

Videom bu oy kullanan varsa yeniden kullansın.

Kullanan yoktu sen yazmadan önce fark ettim ve değiştirdim :)