Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 11.Hafta

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710

Herkese 11.Haftadan merhabalar, geçen hafta Algı Eke veda etmişti. Bakalım bu hafta kim veda edecek?

Haftanın Sunucuları: 5.sezonumuzun yarışmacılarından Deniz Çakır, Çetin Tekindor ve Gökçe Bahadır oluyor!

Bazı hatırlatmalar;
1) Yarışmada 6 kişi kalmıştır, yarışma hızlanacak ve Temmuz sonunda final yapılacaktır. (Bü yüzden herkesin sahne ve oy yollarken gecikmemesini isteriz.)
2) 12. Haftada 1.olan kişi 2 hafta atlayarak Büyük Finalde yarışacak iki finalistten biri olmaya hak kazanacaktır.
3) 1.Sezondan 3, 2. Sezondan 1, 3.Sezondanda 2 kişi yarışmadadır.
4) Final puanı alamayan yarışmacı kalmamıştır.
5) @vadikızı gelesiye kadar, Kıvanç Tatlıtuğ'u @Harunnn60 yönetecektir. Eğer vadikızı 12.haftaya kadar (2 gün içinde) gelmez ve Kıvanç Tatlıtuğ hala yarışmada kalır ise Kıvancı tamamen @Harunnn60 yönetecektir.
6) Bu haftada ilk 4 final puanı alacaktır. 5-3-2-1
7) 2.sezon yarışmacıları arasında en başarılısı Serenay Sarıkaya (@Bully) olmuştur.

Yarışmacılar:
Aslı Enver | @eskici Final Puanı: 12
Hazar Motan | @denizz19 Final Puanı: 34
Barış Falay | @Çiğdem- Final Puanı: 23
Kıvanç Tatlıtuğ | @Harunnn60 Final Puanı: 36
Serenay Sarıkaya | @Bully Final Puanı: 22
Kenan İmirzalıoğlu | @ozgur2113 Final Puanı: 46

Jüriler:
@pompy (jüri başkanı)
@Aserat
@xemrexxx
@destere
@cookies
@Yiğitt
@turkuazz
@Harunnn60
@MasacRE-
@MEnes
@batuhankaralar
@Forumdash
@Felon

Sahneler:
Barış Falay
Aslı Enver
Hazar Motan
Kıvanç Tatlıtuğ recap:2:19-6:19
Kenan İmirzalıoğlu
Serenay Sarıkaya

Son sahne gönderme süresi yarın 16.00'dır.

Son düzenleme:
@MayısKralı benim 22 final puanımın olması gerekiyor bir kontrol et haksızlık olmasın

6 kişi kalmadık mı niye 8 kişi kaldı yazıyorsun

Her yanlışını yakalamaktan yoruldum
@MayısKralı

OOO GÜZEL 5.SEZONKİ YARIŞMACIM ÇETİN TEKİNDOR SUNUCU OLMUŞ YANİ NAZİF BABA

onlarında all starda olmalarını isterdim ama en güçlülerden 3 kişiyi birden ben kontrol edince diğer ikisine yazık oldu işte

Allstarın çok kalabalık olmasını istemedim açıkçası, çünkü MusicSurvivorla burası bir değil recap süremiz 4 dakika ve izlemesi zaman alıyordu tadında bitiyoruz bence
finale kalıp şeytanın bacağını kırarsın umarım

yine finalde kaybederim çıkarsam aynı tablıo yaşanacak gibi

ayy ama 4 yarışmadada final oynadı dedirtmek için ilk amacım final olucak yine

yine finalde kaybederim çıkarsam aynı tablıo yaşanacak gibi

ayy ama 4 yarışmadada final oynadı dedirtmek için ilk amacım final olucak yine

12.haftaya odaklan bence kazanıpta çıkarsan rahat edersin çünkü çeyrek ve yarıda yarışanlar avantaj için final puanlarından istedikleri kadarını kullanabilecekler buda finale çıkınca final puanlarının düşmesi demek yani avantaj yakalayabilirsin

final puanı kullanmayı biz izin vermeyizki @Bully

elenen hakkıyla elensin ben normalde geçiyorum ama final puanıyla beni eliyor böyle elenmeyi kisme kabul etmez bence sen 12.haftada finale kalmayı kabul ettiğimize şükret ve daha şansını zorlama yeni icaatlara paydos et

@MayısKralı noluyoruz yine bir anda kafana esti de icat mi çıkartmaya kalktın

İlk sezona özendiysen oradan kurallar baştan belliydi zaten ama sen sonradan ekleyip başımıza iş açıp duruyorsun olmaz böyle

emre o kuralalrla başladı yarışmaya ama @xemrexxx in o tuhaf kuralalrı zaten kavga çıkarmıştı yarışmada özenilicek birşey değil
ama olsada baştan belirlersin çeyrek finale geliyoruz kural değişiyor final puanıyla tur geçirmeyi kabul edemem hazarla kenan ve kıvanc iki katımız biz 20 puan koyuyorsak onalrda 20 koyar hatta diğer 20y lede finale çıkar 12.haftadan kenan finale çıkarsa zaten hayvan gibi puanlarıyla bekliyor olucak bizde elimizdekini ahrcayacaz bunu unutsun bence

@MayısKralı noluyoruz yine bir anda kafana esti de icat mi çıkartmaya kalktın

İlk sezona özendiysen oradan kurallar baştan belliydi zaten ama sen sonradan ekleyip başımıza iş açıp duruyorsun olmaz böyle

Kurallar baştan belliydide bir şey anlamış mıydın o kurallardan.ss