Sende normal bir sahne koy ilk haftaya iyi sahneleri sakla
öyle yapacam artık ben detayları çok incelememiştim deniz gibi duygulu insanlara özel duygusal bir sahneyle gelmiştim 2.haftaya artıkMayısKralı enteresan bir karakter.
Sende normal bir sahne koy ilk haftaya iyi sahneleri sakla
öyle yapacam artık ben detayları çok incelememiştim deniz gibi duygulu insanlara özel duygusal bir sahneyle gelmiştim 2.haftaya artıkMayısKralı enteresan bir karakter.
Bende akıl olsa söyler miydim ilk haftadan iyi bir sahneni harcardım ama hep bu iyi niyetim işte. Hep iyi niyetinden kaybediyor bu adam hahhöyle yapacam artık ben detayları çok incelememiştim deniz gibi duygulu insanlara özel duygusal bir sahneyle gelmiştim 2.haftaya artık
hahaha kötü niyetini düşmanlarına göster bize iyi niyet göstericeksin tabikideBende akıl olsa söyler miydim ilk haftadan iyi bir sahneni harcardım ama hep bu iyi niyetim işte. Hep iyi niyetinden kaybediyor bu adam hahh
Senden ala düşman mı varhahaha kötü niyetini düşmanlarına göster bize iyi niyet göstericeksin tabikide
sılayla survivordada şampiyon olup gökhan özenle erken elenip yine ara vermiştin yine sılayla şampiyon oldun yine ara vermek istiyorsun seni 5 haftaya yolcu ederiz dinlenir gelirsin ayolSenden ala düşman mı varŞu Benim Albümüm yarışmasını da kazanayım belki foruma ara veririm biraz.
Gerçi gidemem ki dizim başlayacaksılayla survivordada şampiyon olup gökhan özenle erken elenip yine ara vermiştin yine sılayla şampiyon oldun yine ara vermek istiyorsun seni 5 haftaya yolcu ederiz dinlenir gelirsin ayol
aa ben bu foruma geldiğim günden beridir sen gidiyorsun 3 yıl olucak hala karşımdasın vllaGerçi gidemem ki dizim başlayacak
Sevenlerim kalmamı istiyorlar yoksa beni hiçbir anlamda burada tutan bir şey yok.aa ben bu foruma geldiğim günden beridir sen gidiyorsun 3 yıl olucak hala karşımdasın vlla
aa kal tabikide umut atacan gibi senin yokluğunda hissedilir kısa aralar neysede tamamen gitmemek lazımSevenlerim kalmamı istiyorlar yoksa beni hiçbir anlamda burada tutan bir şey yok.
Sahneler maksimum kaç dakika olacak? @MayısKralı
Gerçi gidemem ki dizim başlayacak
Iyy saf2 dakika 30 saniye
Tutmayacak o dizi max 5 bölüm veriyorum
Sevenlerim kalmamı istiyorlar yoksa beni hiçbir anlamda burada tutan bir şey yok.
Koyun can derdinde kasap etaa kal tabikide umut atacan gibi senin yokluğunda hissedilir kısa aralar neysede tamamen gitmemek lazım(yeni Yarışmacı arayamam birde)
2 dakika 30 saniye
Tutmayacak o dizi max 5 bölüm veriyorum
Hayatta her şeye sırıtamazsın canım benimBana tuhaf diyene bak.Sende birden ciddileşipduruyon
ilk hafta eleme yokmuş cnm ona göre sahne seçÇok azmış ya. 😕
Hayatta her şeye sırıtamazsın canım benim
Çok azmış ya. 😕
ilk hafta eleme yokmuş cnm ona göre sahne seç
Amaan neyse ben böyleyim aceleciyim, çok kararsızımdır ama bende böyleyim işte sorun yok.
@Aserat sende sahne yolla
4. Haftada 4 dakikaya geçicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?