Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 1.Hafta Sonuçları

Hırbo'yu sevmem ama söz uydu şimdi kabul et :A

Serenay'ı severim ama daha ilk haftadan karşı oldun bana :A
Olsun Hırbo sözü kullanmaman gerekirdi yine de sinirim bozuldu. ss

Gıcık 12 final puanı aldın karşı olacam tabii kork benden bundan sonra. :A

Sen bilirsin valla ama olur da elenme tehlikesi falan yaşarsan görürüm seni :A
Ben ve elenme tehlikesi ha iyiymiş. :A Sen aldırma bu 12 final puanına en iyi sahnemle ben de zirvede olurdum ne var yani, bundan sonra işin çok zor :A

@eskici nin oyları
16 Ali Atay
15 Kenan İmirzalioglu
14 Baris Falay
13 Serenay Sarikaya
12 Erdal Besikcioglu
11 Ahmet Kural
10 Binnur Kaya
09 Algi Eke
08 Ceren Moray
07 Baris Bagci
06 Aras Bulut İynemli
05 Zeynep Camci
04 Kivanc Tatlitug
03 Ece Cesmioglu
02 Hazar Motan
01 Meryem Uzerli

Yuh final puanları niye o kadar yüksek la :D

İlk hafta eleme yok diye herkesin kötü sahnelerle geleceğini biliyordum o yüzden final puanlarını öne sürdüm ama kimse dinlememiş yine kötü sahnelerle gelmiş diğer haftalar final puanı 6-5-4-3-2-1 şeklinde olacak :D

İlk hafta eleme yok diye herkesin kötü sahnelerle geleceğini biliyordum o yüzden final puanlarını öne sürdüm ama kimse dinlememiş yine kötü sahnelerle gelmiş diğer haftalar final puanı 6-5-4-3-2-1 şeklinde olacak :D
Saçma olmuş. Neticede örnek Kenan ve Hazar'ın bu kadar eşitlikte sahnesi yok. Kenan bir sürü dizide oynadı ama Hazar sadece bunda tam anlamıyla kendini gösterdi. Şimdi benim sahne sayım zaten kısıtlı iyi sahne nasıl yollayayım ben.

Saçma olmuş. Neticede örnek Kenan ve Hazar'ın bu kadar eşitlikte sahnesi yok. Kenan bir sürü dizide oynadı ama Hazar sadece bunda tam anlamıyla kendini gösterdi. Şimdi benim sahne sayım zaten kısıtlı iyi sahne nasıl yollayayım ben.

Hazar oynadığı çoğu sahnesinde duyguyu hissetiriyor. 50 bölümde az değil bence iyi sahne çıkarırsın birde Diğer Yarım'ı araştır. :D

Hazar oynadığı çoğu sahnesinde duyguyu hissetiriyor. 50 bölümde az değil bence iyi sahne çıkarırsın birde Diğer Yarım'ı araştır. :D
Diğer Yarım da çok ön planda değildi. Ben kuralı beğenmedim. Neticede sen ilk hafta eleme yok dediğin için sana kimse iyi sahne yollamaz bundan daha normal bir şey olamaz. Neden eleme olmadığı zaman sahnemizi harcayalım ki. Neyse sen daha iyi bilirsin. :)

Diğer Yarım da çok ön planda değildi. Ben kuralı beğenmedim. Neticede sen ilk hafta eleme yok dediğin için sana kimse iyi sahne yollamaz bundan daha normal bir şey olamaz. Neden eleme olmadığı zaman sahnemizi harcayalım ki. Neyse sen daha iyi bilirsin. :)

Ben eleme olmamasını ilk elenecek yarışmacının en az 2 hafta daha yarışmada olması için seçtim. Yoksa yarışmayı ilk haftadan elemeyle başlatıp 14 hafta sürdürürdük anlamı kalmazdı ilk haftanın. :)
Bu arada 1:11:41-1:13:16 izler misin :D

@MayısKralı Alihandıroyu halk sevmemis :D

Öyle oldu ya :D @sokak sanati olsaysı tam puan verirdi :X

Ben eleme olmamasını ilk elenecek yarışmacının en az 2 hafta daha yarışmada olması için seçtim. Yoksa yarışmayı ilk haftadan elemeyle başlatıp 14 hafta sürdürürdük anlamı kalmazdı ilk haftanın. :)
Bu arada 1:11:41-1:13:16 izler misin :D

Öyle oldu ya :D @sokak sanati olsaysı tam puan verirdi :X
Tırt sahne beğenmedim. :A Daha sesi bile tam olgunlaşmamış. :D