- Reaksiyon puanı
- 59,814
- Puanı
- 1,060
Olur abla elimden geldiğimce yardım ederim tabii.tşk edrim ablacımm senden yardım alabilirim haberin olsun
Olur abla elimden geldiğimce yardım ederim tabii.tşk edrim ablacımm senden yardım alabilirim haberin olsun
1 oy açıklamadın galiba@Bully internet ya da forum yavaş bilmiyorum bakamıyorum şuan hişbir şeye açıkladığım oy sayısına bakar mısın 16 oy olması lazım
@Bully internet ya da forum yavaş bilmiyorum bakamıyorum şuan hişbir şeye açıkladığım oy sayısına bakar mısın 16 oy olması lazım
@Bully internet ya da forum yavaş bilmiyorum bakamıyorum şuan hişbir şeye açıkladığım oy sayısına bakar mısın 16 oy olması lazım
Sen bakamıyorsan biz nasıl bakalım forum hepimize yavaş@Bully bakmaya çalışınız biriniz ben bakamıyorum olmadı aabah açıklayayım yani yeterince forumda oyalandım
1 oy açıklamadın galiba
1 oy açıklamadın galiba
O sahneye 2 vermeni kınıyorum 😡
Tm oylar bitti açıklamamıştın.@HachiKo sanırım?
Binnur Kaya-16
Kenan İmirzalıoğlu-15
Zeynep Çamcıoğlu-14
Ece Çeşmioğlu-13
Barış Bağcı-12
Barış Falay-11
Algı Eke-10
Ahmet Kural-9
Aslı Enver-8
Hazar Motan-7
Aras Bulut İynemli-6
Kıvanç Tatlıtuğ-5
Serenay Sarıkaya-4
Ceren Moray-3
Ali Atay-2
Erdal Beşikçioğlu-1
Bunada bakar mısın hachikoyu açıklamışmıyım
@HachiKo sanırım?
Binnur Kaya-16
Kenan İmirzalıoğlu-15
Zeynep Çamcıoğlu-14
Ece Çeşmioğlu-13
Barış Bağcı-12
Barış Falay-11
Algı Eke-10
Ahmet Kural-9
Aslı Enver-8
Hazar Motan-7
Aras Bulut İynemli-6
Kıvanç Tatlıtuğ-5
Serenay Sarıkaya-4
Ceren Moray-3
Ali Atay-2
Erdal Beşikçioğlu-1
Bunada bakar mısın hachikoyu açıklamışmıyım
Olur abla elimden geldiğimce yardım ederim tabii.
Ay bir bana teşekkür etmedin zaten o kadar tam puan verdik. ss
Olur abla elimden geldiğimce yardım ederim tabii.
Senin puanları görmedimAy bir bana teşekkür etmedin zaten o kadar tam puan verdik. ss
Ay pis açık ara farkla birinci olmuş. ss Hem de Karadayı sahnesiyle. ss196 puanla birinci olmuşuz
Oy veren herkese teşekkürler güzel bir başlangıç oldu
Sizleri de tebrik ederim @Aserat @denizz19 @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL
Ay sus hemen başladın çamur atmaya.ssAy pis açık ara farkla birinci olmuş. ss Hem de Karadayı sahnesiyle. ss
Neyse sahneler kötüydü genel olarak bu yüzden parlamışsın şımarma yani
Karşında üçüncü sezonun şampiyonu var senin sen aktif değildin tabii bilmezsinAy sus hemen başladın çamur atmaya.ss
Alış artık her hafta birinci olacaz
Türk Malı'nı sevmiyordum ya ama onun dışında Binnur Kaya sevdiğim bir isimdirBinnur Kaya'yı güzel puanlarıyla 2. yapan herkese teşekkürler, 10'dan aşağı puan veren herkese ise teessüflerimi iletiyorum; bakalım gelecek hafta Aramızda Kalsın'dan sahne gönderince ne olacak?
Bu arada bana 1 puan vermiş olsan bile tebrikler @ozgur2113.
Şampiyon olduğunu biliyorum be çok girmesem de bakıyordum aradaKarşında üçüncü sezonun şampiyonu var senin sen aktif değildin tabii bilmezsin
Kenan'ı indiririz zamanı gelince sıkıntı yok
Iyy pis Turabi ağzıyla konuşuyor resmen bir de Hakancı olacak. ssTürk Malı'nı sevmiyordum ya ama onun dışında Binnur Kaya sevdiğim bir isimdir
Şampiyon olduğunu biliyorum be çok girmesem de bakıyordum arada
Biz ne şampiyonlar gördük gül gül öldükİnşallah bu sezon ilk sezondan daha başarılı olup birinci olurum
Hırbo'yu sevmem ama söz uydu şimdi kabul etIyy pis Turabi ağzıyla konuşuyor resmen bir de Hakancı olacak. ss
Çok beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?