Açıkçası yanlışlıkla oy dosyasını sildim. Oyların yarısı duruyor yarısı yok.Herkes Kaan'a verdi zaten gördük, sayıyı merak etmiştim
Doğruya doğru. Yiğit Özşener haketmişiti, ikisinden de daha iyiydi
Açıkçası yanlışlıkla oy dosyasını sildim. Oyların yarısı duruyor yarısı yok.Herkes Kaan'a verdi zaten gördük, sayıyı merak etmiştim
Herkes Kaan'a verdi zaten gördük, sayıyı merak etmiştim
Yalan konuşmuyorum be4n. Kesinlikle hak eden kazanamdı. Rakibin zayıftı zatenDefol konumdan
Yalan konuşmuyorum be4n. Kesinlikle hak eden kazanamdı. Rakibin zayıftı zaten
tşşk ederim bol yarışmacı sayısıyla dahada zor 16 falanAllah sana yardımcı olsun Valla @Çiğdem- oy açıklamak baya yoruyormuş insanıYarın full performans bekliyoruz senden
tşşk ederim bol yarışmacı sayısıyla dahada zor 16 falansanada emeğin için teşekkürler el birliği ile bitirdik @sokak sanati na özellikle teşekkürler o yürütmese yarım kalacaktı
@MayısKralı na yarışmayı kendi haline bıraktığı için tşşk ediyorum bende@MayısKralı 'nada ben teşekkür edeyim bari o olmasa başlamayacaktı
Tebrikler @sokak sanati sahnen güzeldi zaten benim desteklediğim kişi de Kaandı güzel performans göstermişti.
@Çiğdem- sana da tebrikler buraya kadar gelerek iyi bir başarı elde ettin.
@S.G.A.T. senin de final sonuçlarında yer alamadım ama emek vermen bile takdire şayan.
@MayısKralı sana diyecek söz Yokama emeklerine sağlık gerçekten uzun bir sürece yaydın ama güzeldi her şey
@sokak sanati Tebrikler fazlasiyla hak ettin aslında bu arada final sahnesi de harikaydiyıldızlar yarışıyor da da kazanmış oldun
Yarışma sunucuları @S.G.A.T @MayısKralı emeğinize saglik
Sende öylesinTeşekkür ederim. Gerçekten harika birisin.😛
54*Teşekkür ederim. Seninde final dahil her zaman desteğin büyüktü.
Bu arada konuyu düzenler misin @S.G.A.T.
53
26 yenmişim.
Sana verilen puan bile değersizSenin puanı unuttum sanırım 1 puan yaa çok değersiz atladım belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?