Vardır elbet bir kızdıran, bir üzen ya da başka bir şey.Neden öyle kim kizdirdi seni
Vardır elbet bir kızdıran, bir üzen ya da başka bir şey.Neden öyle kim kizdirdi seni
Ben degilim dimi oVardır elbet bir kızdıran, bir üzen ya da başka bir şey.
Şu an İçin iptal zaten katılım artarsa devam ederim elbette.
biraz sabretsen ? @sokak sanati ve @vadikızı da yarisacak gibi. yilbasi sonrasi insanlar yeni yeni aktif olmaya basliyor hemen iptal etme sen 1 hafta dusunme suresi ver herkese eminim cogalir
benle takıla takıla ciddiliğimi kaptinBundan sonra böyle İşine gelirse
iptal etmemis iyi okuYaa iptal etmesene bende bugün kararımı söyleyecektim sana lütfen ipta etme
evet ya ben bugün kararımı söyleyecektim denize zaten nerden çıktı iptal kararı ya
iptal etmemis iyi oku
bekletme özelden bildir yarismacini. gerekli yarismaci sayisi olunca program olacak
Sen cansın.Ben degilim dimi obir sorun varsa bana anlatabilirsin her zaman dinlerim
Olması gerektiği gibi davranacağım bundan böyle.benle takıla takıla ciddiliğimi kaptin
benki senin neşeni kapmak için peşindeydim
Sen de cansinSen cansın.
Olması gerektiği gibi davranacağım bundan böyle.Bir kişi için değil genel verilmiş bir karar. En azından bir süre böyle.
Sen de cansinSen cansın.
Olması gerektiği gibi davranacağım bundan böyle.Bir kişi için değil genel verilmiş bir karar. En azından bir süre böyle.
EvetBana mı benzedin sen
Katılacak mısın yarışmayaEvetkonustugum kisiyle ayni tarz konusmayi severim
Sen istersinde katilmaz miyimKatılacak mısın yarışmaya
Katıl tabi kimle katılacan Yunusla mıSen istersinde katilmaz miyim
Hayir canim ne isim olur onla baskasini bulurumKatıl tabi kimle katılacan Yunusla mı
Ben de yarışmacı olacağım Zeynep Eronat'ı düşünüyorumHayir canim ne isim olur onla baskasini bulurum
O kimBen de yarışmacı olacağım Zeynep Eronat'ı düşünüyorum
merakla bekliyorum ozamanBen bu işler için biçilmiş kaftanım ya ilk kez sunmuyorum yarışma
Dediğim gibi başvurular devam edecek ama şu aşamada iptal dedim şimdilik.
sakami bu ? sunucular yarismaz herhaldeBen de yarışmacı olacağım Zeynep Eronat'ı düşünüyorum
Yok geçen sezon da yarışmıştım bu da benim yarışmamın farkımerakla bekliyorum ozamanbakalim kim hangi sanatcilarla gelecek
sakami bu ? sunucular yarismaz herhalde
ozaman senin puanin normal yarismacilarinki gibi puanlamasi olacak ?Yok geçen sezon da yarışmıştım bu da benim yarışmamın farkı
Aynen tabiki öyle oluyor normal yarışmacılar gibiozaman senin puanin normal yarismacilarinki gibi puanlamasi olacak ?
aksi takdirde sen zararli çıkarsın
Arkadaşlar bir ilk yapıp yarışmaya bende dahil oluyorum ve Emrahla katılıyorum
sadece Aşk ve Mavideki sahneleriyle yarışacağım.
finali garanti edeceğimden eminim. final sahnemde bicaklanma sahnesi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?