Şaka yapıyorum zaten.
sen yarışıyormusun yarışıyormusun karar verde bana de ona göre seçim
yapacağım
Şaka yapıyorum zaten.
sen yarışıyormusun yarışıyormusun karar verde bana de ona göre seçim
yapacağım
Neslihana mi göz diktin.😱
Allah seni ne yapmasın emi ne neslihanı bee Meltem cumbul ismini demiştin en son
o yüzden soruyordum eğer Neslihan atagülle yarışacaksan meltem cumbul yada pelin karahan veda yurtsever arasında seçim yapacağım da
Yok seç sen Meltem'i.
Geçen sezon Burcu Biricik gibi üstün yetenekli bir isimle elendikten sonra protesto amacıyla katılmama kararı aldım.
dusunmem gerekiyor biraz juri kesin olurumKatılmanı çok isterim
biraz sabretsen ? @sokak sanati ve @vadikızı da yarisacak gibi. yilbasi sonrasi insanlar yeni yeni aktif olmaya basliyor hemen iptal etme sen 1 hafta dusunme suresi ver herkese eminim cogalirYıldızlar Yarışıyor 6.Sezon 3-4 kişi dışında pek ilgi görmemişe benziyor. Benim için bir sıkıntı yok yarışmak istemeyen arkadaşlar da yarışmayabilirler. Şu an İçin iptal etme kararı aldım yarışmayı. Katılım gösteren @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @Ice_Cool_23 teşekkürler ve kusura bakmayın. İsimleriniz şu an İçin ben de kalmaya devam edecek orası ayrı.
Şu an İçin iptal zaten katılım artarsa devam ederim elbette.biraz sabretsen ? @sokak sanati ve @vadikızı da yarisacak gibi. yilbasi sonrasi insanlar yeni yeni aktif olmaya basliyor hemen iptal etme sen 1 hafta dusunme surekli ver herkese eminim cogalir
iyi ozaman erken pes etme hicbirsey icin.Şu an İçin iptal zaten katılım artarsa devam ederim elbette.
İnsanlara zorla bir şey yaptırmak istemiyorum aslında artık ya. Yani ben neticede kendim için yapmıyorum insanlar eğlensin diye bir şeylerin peşindeyim sadece. Yoksa ben de çok meraklı değilim o kadar oy topla açıkla falanbi eksik kisi falan kalirsa @dosimosi nin yakasina yapis o kolay kolay hayir diyemez soz konusu yardim ve destekse
iyi ozaman erken pes etme hicbirsey icin.
burdaki etkinlikleri seviyorum ve eger isini iyi yapacaksan bu tarz islere basvurman gerekir. senin programi 4 gözle bekleyecemİnsanlara zorla bir şey yaptırmak istemiyorum aslında artık ya. Yani ben neticede kendim için yapmıyorum insanlar eğlensin diye bir şeylerin peşindeyim sadece. Yoksa ben de çok meraklı değilim o kadar oy topla açıkla falan
daha başvuruların olacağını tahmin ediyorum yılbaşından olabilir bu ama bakalım artıkYıldızlar Yarışıyor 6.Sezon 3-4 kişi dışında pek ilgi görmemişe benziyor. Benim için bir sıkıntı yok yarışmak istemeyen arkadaşlar da yarışmayabilirler. Şu an İçin iptal etme kararı aldım yarışmayı. Katılım gösteren @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @Ice_Cool_23 teşekkürler ve kusura bakmayın. İsimleriniz şu an İçin ben de kalmaya devam edecek orası ayrı.
Ben bu işler için biçilmiş kaftanım ya ilk kez sunmuyorum yarışmaburdaki etkinlikleri seviyorum ve eger isini iyi yapacaksan bu tarz islere basvurman gerekir. senin programi 4 gözle bekleyecem
Dediğim gibi başvurular devam edecek ama şu aşamada iptal dedim şimdilik.daha başvuruların olacağını tahmin ediyorum yılbaşından olabilir bu ama bakalım artık
Ne sabirsiz adamsin yaBen bu işler için biçilmiş kaftanım ya ilk kez sunmuyorum yarışma
Dediğim gibi başvurular devam edecek ama şu aşamada iptal dedim şimdilik.
Bu ciddiyetinin hastasiyim ya seni mi kiracagiz katiliriz tabiKatılın o zaman
Bundan sonra böyle İşine gelirseBu ciddiyetinin hastasiyim ya seni mi kiracagiz katiliriz tabi
Neden öyle kim kizdirdi seniBundan sonra böyle İşine gelirse