Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yeni Sezon

Aklımda 5 iyi sahne var. Seninde varsa özelden atabilir misin. Çok genç kızı 1m yapalım.

Aklımda 5 iyi sahne var. Seninde varsa özelden atabilir misin. Çok genç kızı 1m yapalım.
Mobildeyim onun için yollayamıyorum pcde olunca sana sahne yollarım bir ara ben bakmıştım youtubeden oldukça sahnesi bulunuyor..hiç bakmadan hatırladıklarım:
-sezon finalindeki sahne onu biliyorsun
-ozanın mezarını ziyaret ettiği sahnede(çok iyi)
-telefonda emirle konuşurken bebeğin ağlamaması için şunları yap filan diyor(çok etkili)
-Leyla ile konuşurken ağlıyor ilk sezondan(çok iyi)
-kemalle komik bir sahnesi var ilk sezondan (çok iyi)
Bunlar hiç bakmadan hatırladıklarım bir o kadar daha bulunur aslında bakınca,ayrıca detaylı araştırıp sana özelden yollarım

Ozan'ın mezarı derken morgu kast etmiyorsun dimi.

Benim sence hite ihtiyacım var mı tek başıma konu coşturan adamım ben.

Peki sen bilirsin.

Hayır o değil ya
mezarına çiçek alıp gidiyor o sırada söylediği sözler çok çok anlamlı,seni koruyamadım diyor..o sahneyi sana yollayınca bakarsın çok iyi

İyiymiş o zaman bakarım.

Nihan'ın Aşk değilde kardeşine olan duygularını süper yansıyor Neslihan.

İyiymiş o zaman bakarım.

Nihan'ın Aşk değilde kardeşine olan duygularını süper yansıyor Neslihan.
Baştan itibariyle İlk sezondan çok iyi olduğunu düşünüyorum zaten dizi de ayrıca iyi..sahne olarak çok iyi sahneler bulabilirsin sanırım bende biraz araştırıp bakayım sana özelden yollarım..oyunculuk olarak çok iyi aslında ama bu yarışmada jüriler ile yarışmacılar nasıl yorumlar tek soru işareti bu açıdan olacak

@sokak sanati sen kimle yarışacan karar verdinmi

Yok vazgeçtim yarışmıyorum sunucuyu sevmedim hatta @destere gibi nefret ediyorum.

Sunucu taraflı olduğu için yarışmayı şuan askıya aldım.

Görmek isteriz senin gibi zibidi birini yarışmamızda kavgaların işe yarar azıcık.

Ekstra her hafta 3 puan Ver olur.
Benim hitim öyle beleşe alınmaz.

@denizz19 benim aklımda birisi daha var kesinleşince söylerim son başvuru tarihi ne zaman

Allah allah @denizz19 sunucuya kurban ol emi ne istiyon çocuktan bee meltem cumbul demiştin bende karar verecem o yüzden soruyorum umut efendi

Ben yarışmacı seçtim ama sahneleri araştırmadım yeterli bulamazsam değiştirme hakkı bulunuyormu @denizz19