Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Yeni Sezon

şu yarışmalar bitince olsa katılabilridim belki ama şuan çok yoğunum foruma gündüzleri girmekte zorlanıyorum survivor ve müziğin yolculuğu gibi 2 racaplı uğraştırıcı şeyle uğraşıyorum mayıskralının yarışması düzenli olmamasına rağmen ona bile sahne seçmekte vakit bulamıyorum yeni haftanınkıne hala düşünmedim mesala :F :F :F

son şampiyon olarak tadında bırakıp gençlere bırakıyorum yerimi juri koltuğunda puanlama yaparız tecrübemizle bu sezonda başkası finale çıksın izin verdim @denizz19 :A :A :A

şu yarışmalar bitince olsa katılabilridim belki ama şuan çok yoğunum foruma gündüzleri girmekte zorlanıyorum survivor ve müziğin yolculuğu gibi 2 racaplı uğraştırıcı şeyle uğraşıyorum mayıskralının yarışması düzenli olmamasına rağmen ona bile sahne seçmekte vakit bulamıyorum yeni haftanınkıne hala düşünmedim mesala :F :F :F

son şampiyon olarak tadında bırakıp gençlere bırakıyorum yerimi juri koltuğunda puanlama yaparız tecrübemizle bu sezonda başkası finale çıksın izin verdim @denizz19 :A :A :A
Katılmazsan katılma.

Daha karar vermedim:D

Yeterli sahne bulurmuyum acaba.:Daha
Sezon finalinde ki Ozan sahnesi süperdi.:D
Bence bulursun sahne :) Katıl yani bence yarışmacı sayımızı arttıralım. Zaten yeteri kadar talep görmezse yayınlamam olur biter.

Daha karar vermedim:D

Yeterli sahne bulurmuyum acaba.:Daha
Sezon finalinde ki Ozan sahnesi süperdi.:D
ben seçecektim ama önceki sezonda Burak Özçivit ile yarıştığımdan başka dizi sahnesi ile biraz farklı oyuncu seçeyim dedim,sahne olarak yeterli sahne bulur musun bilmiyorum ama hangi açıdan baksan hiç yoktan 5 tane çok iyi sahnesi bulunur,hatta daha fazla..tabi biraz araştırmak lazım,ayrıca benden harika puanlar alırsın ama yarışmacılar ile jüriler nasıl puanlar bilmiyorum:)

Katılmazsan katılma.

Bence bulursun sahne :) Katıl yani bence yarışmacı sayımızı arttıralım. Zaten yeteri kadar talep görmezse yayınlamam olur biter.
Bence talep olacaktır yarışma yeni açıklandığından daha konuya bakmayanlar olabilir,ayrıca bu yarışmaya en azından 10 kişinin katılacağını tahmin ediyorum:)