Kimle geliyonbirinci belli 2.lik için kapışın siz
@Ice_Cool_23 yarışmaya katılmanı isterim mesela Hilal Altınbilek
Kimle geliyonbirinci belli 2.lik için kapışın siz
Ben Hintlilerimle gelsem olmamı Sonuçta onlarda artık Türk tv sinde ciddi reyting almış şahsiyetler
Yeterli sahnen varsa katılabilirsin herhangi bir isimle ama bence Türk dizilerle şansın daha fazlaBen Hintlilerimle gelsem olmamı Sonuçta onlarda artık Türk tv sinde ciddi reyting almış şahsiyetler
Valla forumun kalite seviyesini ölçecem denizcim bakam hele ne kadar anlıyo forumumuz kaliteden yeterli sahnem var tabiYeterli sahnen varsa katılabilirsin herhangi bir isimle ama bence Türk dizilerle şansın daha fazla
Bekliyorum o halde yıldızını özel mesajdan. Sayımız artmalı bu sebeple desteğine ihtiyaç varValla forumun kalite seviyesini ölçecem denizcim bakam hele ne kadar anlıyo forumumuz kaliteden yeterli sahnem var tabi
Yazdım canısıBekliyorum o halde yıldızını özel mesajdan. Sayımız artmalı bu sebeple desteğine ihtiyaç var
düşünmem lazım
Harika bir seçimNeslihan Atagül ile katılabilirim.
Özelden yaz .ssNeslihan Atagül ile katılabilirim.
Özelden yaz .ss
Harika bir seçim
Katılmazsan katılma.şu yarışmalar bitince olsa katılabilridim belki ama şuan çok yoğunum foruma gündüzleri girmekte zorlanıyorum survivor ve müziğin yolculuğu gibi 2 racaplı uğraştırıcı şeyle uğraşıyorum mayıskralının yarışması düzenli olmamasına rağmen ona bile sahne seçmekte vakit bulamıyorum yeni haftanınkıne hala düşünmedim mesala
son şampiyon olarak tadında bırakıp gençlere bırakıyorum yerimi juri koltuğunda puanlama yaparız tecrübemizle bu sezonda başkası finale çıksın izin verdim @denizz19
Bence bulursun sahne Katıl yani bence yarışmacı sayımızı arttıralım. Zaten yeteri kadar talep görmezse yayınlamam olur biter.Daha karar vermedim
Yeterli sahne bulurmuyum acaba.aha
Sezon finalinde ki Ozan sahnesi süperdi.
Katılmazsan katılma.
Bence bulursun sahne Katıl yani bence yarışmacı sayımızı arttıralım. Zaten yeteri kadar talep görmezse yayınlamam olur biter.
Ben her zaman iyi davranıyorum sana ne zaman kötü davrandım.Diğer yarışmalarda bana iyi davranırsan olabilir.
ben seçecektim ama önceki sezonda Burak Özçivit ile yarıştığımdan başka dizi sahnesi ile biraz farklı oyuncu seçeyim dedim,sahne olarak yeterli sahne bulur musun bilmiyorum ama hangi açıdan baksan hiç yoktan 5 tane çok iyi sahnesi bulunur,hatta daha fazla..tabi biraz araştırmak lazım,ayrıca benden harika puanlar alırsın ama yarışmacılar ile jüriler nasıl puanlar bilmiyorumDaha karar vermedim
Yeterli sahne bulurmuyum acaba.aha
Sezon finalinde ki Ozan sahnesi süperdi.
Ben her zaman iyi davranıyorum sana ne zaman kötü davrandım.
Bence talep olacaktır yarışma yeni açıklandığından daha konuya bakmayanlar olabilir,ayrıca bu yarışmaya en azından 10 kişinin katılacağını tahmin ediyorumKatılmazsan katılma.
Bence bulursun sahne Katıl yani bence yarışmacı sayımızı arttıralım. Zaten yeteri kadar talep görmezse yayınlamam olur biter.