Küseriz çok sıkılırsakmalesefağız tadıyla küsemiyoruz
Küseriz çok sıkılırsakmalesefağız tadıyla küsemiyoruz
Küseriz çok sıkılırsak
Tamamok ama 3 günü geçmesin yok yok o çok oldu. ayni anda aktifsek 3 saati geçmesin
daha hiçbir sahneyi izlemedimyok ondan değil. iyi bak etiketlere
benim sahneyi begendinmi?
ama carsafli böregi illaki biliyorsundur Davarodakidaha hiçbir sahneyi izlemedim
o sahneyi biliyorum tabikide harikadırama carsafli böregi illaki biliyorsundur Davarodaki
Tamam bu sefer daha erken halledeceğim.
Bu kez oylama süreside uzun ama sen bekletme 😉Tamam bu sefer daha erken halledeceğim.
Hayda @denizz19 e bakarsan o beni bile etiketlememis oylamayi baslatincaDeniz etiketlerse bakılır.
Teşekkürler. Etiket gelince yine düşük verdiğini sandım.Oylarimi kullandim.
1. ve 2. siradaki sahneleri, ikisinide cok begendim. Biri efsane digeri anlamli.
Bir isim yükselis yasarken digeri sert düstü.
hepside guzel sahnelerdi ama yapacak birsey yok.
@mrt-06 yükselis yasayan sensin de umarim bukez seni memnun edebiliriz
@Bully sana verdigim puan hic ama hic icimden gelmedi, biraz istemeyerek verdim ama iste oyunun kurali buyorumda okursun(sen fikir yürüterek oy verme banaUstam ne hakediyorsa sen o puani ver)
Bukadar aciklama yeterli
evet güzel sahneydiTeşekkürler. Etiket gelince yine düşük verdiğini sandım.Sahnem güzeldi ama iyi dayak attı.
Oylarimi kullandim.
1. ve 2. siradaki sahneleri, ikisinide cok begendim. Biri efsane digeri anlamli.
Bir isim yükselis yasarken digeri sert düstü.
hepside guzel sahnelerdi ama yapacak birsey yok.
@mrt-06 yükselis yasayan sensin de umarim bukez seni memnun edebiliriz
@Bully sana verdigim puan hic ama hic icimden gelmedi, biraz istemeyerek verdim ama iste oyunun kurali buyorumda okursun(sen fikir yürüterek oy verme banaUstam ne hakediyorsa sen o puani ver)
Bukadar aciklama yeterli
Ben seninkine yorum yapmasam ?benim sahnemi beğendinmi cnm
benimde düşük verdiklerim içime sinmedi aynı oldu ama diğerleri daha ağır basıyor
çok uğraş verdim ama yine aynı puan oldu😉
Ben seninkine yorum yapmasam ?
Sahne iyide iste zorlaniyor insan
Sana karsi mahcup oluyorum ama istetabii cnm olur aynen zorlanıyor insan ya 2 verdiğim de 1 verdiğim sahnede
güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?