evet olabilir
öyle anlaşılıyor bazen
evet olabilir
Amaci kizlarla dalga gecmek olan erkekler yapiyor meselahangi erkek vadikızı diye isim koyar kızz samimi konuşmak istediğim için
öyle anlaşılıyor bazengerçi çoğu zaman facede de beni erkek sanan oluyor
Amaci kizlarla dalga gecmek olan erkekler yapiyor mesela
aaa evet bencede cnm 1.olucak bir sahneyle gel finale çıkarsan zaten şampiyonsunozaman hababam sınıfıyla gelecem
ill hafta geldim büyük fark olmuştu
hele bi elenemezsem finaldeyken rakibime oy kullanaaa evet bencede cnm 1.olucak bir sahneyle gel finale çıkarsan zaten şampiyonsun
Ayy tabikide avantajı olmayan kişiye kullanıcazki rekabet olsun ayoll sana finalde su yokhele bi elenemezsem finaldeyken rakibime oy kullan
Yine mi geldin sen konuşmayın şununla gitsin .ssAyy tabikide avantajı olmayan kişiye kullanıcazki rekabet olsun ayoll sana finalde su yok
karsimdaki Demet olsadami ? @denizz19Ayy tabikide avantajı olmayan kişiye kullanıcazki rekabet olsun ayoll sana finalde su yok
Üff şununla muhattap olma ya ne dediğini bilmiyor abuk sabuk lafları var sanki her şeyi kendi biliyormuş havalarına sinir oluyorum .ss
denize stratejik olarak kullanırmıyım bilmiyorum ben sunuculuk yaparkende finallerde hep avantajı olmayanalra kullandımYine mi geldin sen konuşmayın şununla gitsin .ss
Face gel azicikÜff şununla muhattap olma ya ne dediğini bilmiyor abuk sabuk lafları var sanki her şeyi kendi biliyormuş havalarına sinir oluyorum .ss
Bitti midenize stratejik olarak kullanırmıyım bilmiyorum ben sunuculuk yaparkende finallerde hep avantajı olmayanalra kullandımama sarp finalde olursa karşında onu tutarım diğerlerini bilmiyorum bakalım karşına kim çıkıcak ayoll
Ben ordayım yazabilirsinFace gel azicik
tamam iste aradigim cevapti. Ozaman bana o lafi demiyecektin. direk deki Sarp haricinde kimseyi desteklemem. Avantaji olmayan lafinin bahanesine siginma 😉denize stratejik olarak kullanırmıyım bilmiyorum ben sunuculuk yaparkende finallerde hep avantajı olmayanalra kullandımama sarp finalde olursa karşında onu tutarım diğerlerini bilmiyorum bakalım karşına kim çıkıcak ayoll
ben degilimBitti mi
Ben ordayım yazabilirsin
Yahu Sarp işin bahanesi onun zaafı Kaan'atamam iste aradigim cevapti. Ozaman bana o lafi demiyecektin. direk deki Sarp haricinde kimseyi desteklemem. Avantaji olmayan lafinin bahanesine siginma 😉
@denizz19
tamam iste aradigim cevapti. Ozaman bana o lafi demiyecektin. direk deki Sarp haricinde kimseyi desteklemem. Avantaji olmayan lafinin bahanesine siginma 😉
@denizz19
ben degilimdur geliyorum. bilgisayardan gireyim.
@Bully u destekliyorum diye kıskanıyor deniz efendi ama yarışmacı sunucu değilim ilk defa ayoll özgür bir juri olrak destekleyebilirim favorimiYahu Sarp işin bahanesi onun zaafı Kaan'a
@Bully u destekliyorum diye kıskanıyor deniz efendi ama yarışmacı sunucu değilim ilk defa ayoll özgür bir juri olrak destekleyebilirim favorimi
iste bende gecen @Bully e yarismacisindan dolayi degilde kendisinden dolayi destek gelinir deyince ilk basta sen konuya atlayip haksizlik ediyorsun deyip ogün canimi SIKMISTIN.@Bully u destekliyorum diye kıskanıyor deniz efendi ama yarışmacı sunucu değilim ilk defa ayoll özgür bir juri olrak destekleyebilirim favorimi
Biri sunucu olmalıydıbirşey sorcam hem yarışmacı olmak hemde yarışmacı olmak neden dejavantaj oluyor senin gözünde
aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?