Malum senin yarismandan pek güzel ayrilmadigim icin bunu pek merak etmiyom gibi
arkasinda durabilecegin bir yarisma olur umarim
@denizz19 da durumun icindeyse umutluyum
Malum senin yarismandan pek güzel ayrilmadigim icin bunu pek merak etmiyom gibi
Ben de anlamadım zaten
Oy yolla kanka az kaldık artık biliyonson etiketleme olmasa bugün uykum gelmezdi zatenşimdi artık deliksiz bir uykuya dalabilirim içim rahat
dur bu hafta @xemrexxx topacınıda şutlasınlar sonra oy yollayayımOy yolla kanka az kaldık artık biliyon
evet oy yolla artik ya, Ustam sayi azaldikca riske giriyor.son etiketleme olmasa bugün uykum gelmezdi zatenşimdi artık deliksiz bir uykuya dalabilirim içim rahat
sizin yarışma çok ters işliyorevet oy yolla artik ya, Ustam sayi azaldikca riske giriyor.
artik 1 ler cok gelmeye basliyor
e iste sen gel denge saglansinsizin yarışma çok ters işliyorelemeler devam ettikçe normalde kalitesiz oyuncular azalır kalite yükselir bu yarışmada ise eleme haftaları ilerledikçe kaliteli oyuncular azalıyor kalitesiz jüriler çoğalıyor
insan baya zorlaniyorTüm sahneleri izledim ama oylarımı daha kullanmadım bir daha izleyip o şekilde kullanırım
çok zor bu hafta o açıdan tüm paylaşılan sahneleri bir daha izleyip o şekilde oylamayı düzenlerim,iki hafta daha kalırsam bana yeterli olur aslında bakalım artıkinsan baya zorlaniyor
yanliz burda malesef seni üzecem bu hafta
e iste sen gel denge saglansin1-2 puanla elemeler oluyor ve senin oyun cok önemli bu noktada
bana düsuk verebilirsinçok zor bu hafta o açıdan tüm paylaşılan sahneleri bir daha izleyip o şekilde oylamayı düzenlerim,iki hafta daha kalırsam bana yeterli olur aslında bakalım artık
Benim alacağım puan düşük olur ama oy kullan bencede düşük oy alsamda oy kullan@turkuazz oy kullanmamam için dua ediyor? herkesin beklentisi aynı değil tabiki
galiba senin tarzinda bir oylama yaptim bu hafta@turkuazz oy kullanmamam için dua ediyor? herkesin beklentisi aynı değil tabiki
hiç sanmıyorumgaliba senin tarzinda bir oylama yaptim bu hafta
Yok tüm sahneleri izleyip karar alırım ayrıca hangi yarışmacı için düşük oy kullanırım bilmiyorum çünkü bu hafta çok iyi sahneler bulunuyor aslında,biraz sürpriz bir oylama olabilirbana düsuk verebilirsinhem baskalarida sana alinmaz
ama moral bozucu olur ya şimdi düşün gelen jürinin sana en fazla 2 puan vereceğine eminsin? ben olsam keşke gelmese derimBenim alacağım puan düşük olur ama oy kullan bencede düşük oy alsamda oy kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?