evet misafirleri uğurladım tam yazamadimBana mıydı o teşekkür
evet misafirleri uğurladım tam yazamadimBana mıydı o teşekkür
Bu şarkıları hazırlıyon mu önceden, yoksa doğaçlama mı paylaşıyonO zaman yayınlandığı yıl en çok dinlenen şarkılardan biri olan şarkımız sizlerle
Hoşbuldum ablacım
Hee başka işim yok hazırlayacağımBu şarkıları hazırlıyon mu önceden, yoksa doğaçlama mı paylaşıyon
İsim var 11 de falan baslasaydin gitmezdimHaftaya telafi edersin mahcup olmana gerek yok
Kanka napiyimgitme
Bu sahneye kayıtsız kalmak olmazdı harikaydı bu sahne ya tebriklerHarikasın kardeşim çok teşekkürler.@turkuazz
evet misafirleri uğurladım tam yazamadim
Acun'un hilesiyle olunan sampiyonlugu saymiyoruz biz
Kanka takılsaydın azıcık tabi sen bilirsin sen benim canımsın biliyonİsim var 11 de falan baslasaydin gitmezdim
Hımm işsiz bir insana benziyosun da ondan sormuştumHee başka işim yok hazırlayacağımöyle şu an dinliyorum bir yandan bir yandan da paylaşıyorum
Bu adamı Sıla mor etmişti
Yani tamam işli sayılmam ama o kadar da işsiz değilimHımm işsiz bir insana benziyosun da ondan sormuştum
Bir değişiklik olsun dedim bu hafta@denizz19 alismistim ikinci aciklanmama
Bu hafta eleneceğimi tahmin ediyorum
Bizde komplo teorileri bitmez biliyorsunHala mı aynı terane yıl geçti adam 2 kere şampiyon oldu.
Sen de öylesin umarim beni elememissindirKanka takılsaydın azıcık tabi sen bilirsin sen benim canımsın biliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?